Traieste experienta unei cine la lumina lumanarii, adaptate secolului XXI cu noul Philips Hue Candle

29 iunie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Philips Lighting (Euronext Amsterdam: LIGHT), lider global în domeniul iluminatului, a lansat becul în formă de lumânare Philips Hue Candle E14, transformând astfel Philips Hue în cel mai extins sistem de iluminat conectat pentru locuințe. Noul produs este disponibil atât în varianta color (Philips Hue White and Color Ambiance E14), cât și în varianta cu lumină albă (Philips Hue White Ambiance E14).

"Clienții Philips Hue au solicitat introducerea becului lumânare, iar Philips Lighting le-a împlinit dorința. Noile becuri inteligente Hue cu formă de lumânare se integrează perfect în sistemul Hue și completează portofoliul existent de becuri Hue, reprezentând un pas important pentru a acoperi nevoile de iluminat din toate încăperile casei noastre inteligente. Indiferent dacă ai nevoie de  lumină in lustra de pe hol, în lampadarul sau candelabrul din camera de zi sau în lampa din dormitor, Hue îți oferă libertatea de a-ți personaliza și controla lumina din casă într-un mod intuitiv și foarte ușor, în funcție de preferințele tale de iluminat, prin intermediul dispozitivelor mobile cum ar fi telefonul sau tableta.", spune Florin Ciobotă, Consumer Channel Marketing Manager, Philips Lighting Country Group South CEE

Lumină pentru starea ta de bine - Philips Hue Candle White Ambiance

Noile becuri inteligente Hue îți oferă și mai multe oportunități de a utiliza lumina albă Hue în activitățile tale zilnice. Poți folosi becurile lumânare cu fasung E14 în lămpile decorative din camera de zi sau dormitor. Sincronizând nevoia de lumină naturală cu lumina artificială, vei avea lumina potrivită pentru a te trezi într-un mod plăcut dimineața şi pentru a avea o stare de bine de-a lungul întregii zile. Lumina albă potrivită te poate ajută să te energizezi, să te concentrezi, să citești sau să te relaxezi. Trebuie doar să selectezi nuanța de lumină albă, de la caldă la rece, dupa preferință, prin intermediul aplicației Philips Hue, instalată pe telefon sau tabletă.

Lumină pentru divertisment – Philips Hue Candle White and Color Ambiance

Poți selecta dintre 16 milioane de culori și toate nuanțele de alb pentru a crea atmosfera placută de care ai nevoie pentru a te simți bine în locuința ta. Poți sincroniza luminile Hue cu muzica, televizorul sau cu jocurile video și controla lumina cu ajutorul unui smartphone, controller sau alte accesorii inteligente Hue.

Cu ajutorul Philips Hue poti crea experiențe de iluminat inedite și ai șansa de a experimenta lumina într-un mod unic. Potți controla sistemul Hue cu ajutorul celor peste 600 de aplicații disponibile sau il poți integra cu alte sisteme inteligente pentru casă, posibilitățile sunt nelimitate. Philips Hue funcționează perfect cu Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Home, Nest, Samsung SmartThings, precum și cu alte dispozitive inteligente pentru casă sau portabile, pentru a transforma modul în care interacționezi cu lumina și pentru a crea ambianța perfectă în locuința ta.

Becul Philips Hue Candle E14 are o putere de 6W echivalent 40W tradițional și o intensitate luminoasă de 470 lumeni la 4000k. Produsul are o dulie E14 și este disponibil atât în varianta ambianță albă, oferind un spectru larg de lumină alba de la albă caldă la rece, cât și în varianta ambianță albă și color, având la dispoziție o gamă de 16 milioane de culori, cu un interval de temperatură de culoare de la 2200K la6500K. Ambelor variante li se poate regla intensitatea luminoasă prin intermediul aplicației instalată pe dispozitivele mobile sau prin intermediul accesoriilor Hue (cum ar fi Hue Dimmer Switch). Hue Candle E14 se alătură gamei actuale de becuri Philips Hue, care include becuri cu fasung E27 și spoturi GU10.

Pentru mai multe informații, accesați http://www.philips.ro/c-m-li/hue si www.meethue.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Afacerile cu terenuri se muta din centrul orasului pe tarla Afacerile cu terenuri se muta din centrul orasului pe tarla
Apartamentele noi se scumpesc cu 15% Apartamentele noi se scumpesc cu 15%
Energia termica se scumpeste cu 5-6% de la 1 august Energia termica se scumpeste cu 5-6% de la 1 august
Actele asociatiei pot fi verificate numai de cenzor sau de presedinte Actele asociatiei pot fi verificate numai de cenzor sau de presedinte
Premii pentru plata la timp a intretinerii Premii pentru plata la timp a intretinerii
Lux imobiliar in mahalaua Ferentari Lux imobiliar in mahalaua Ferentari

Vezi mai multe articole