on

Vara aceasta se poarta SensoDays

21 august, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Summer Holiday mood on! Fie ca ai planuit o vacanta la munte sau la mare, produsele tale favorite de la www.sensodays.ro sunt un must have in bagajul de travel. Iar pentru ca vara aceasta se poarta Sensodays, Adina Halas, Andreea Perju si Geanina Ilies au spus ”da” celor mai cool produse.

Sense the touch of magic

Feel, touch, love pentru ca viata este un amalgam de simturi pe care fiecare persoana merita sa le experimenteze la maxim in orice moment.

Cum fiecare produs SensoDays are nevoie de it`s proper superhero friend, asocierea cu Adina, Andreea & Geanina a venit in mod natural.

Prosopul de baie Missoni, odorizantul auto Maison Berger sau lampa Kartell au fost doar cateva dintre hero product-urile care si-au facut usor drum printre bagajele celor trei vedete in zilele toride ale lui August.

Jucause si mereu puse pe sotii, produsele de la SensoDays sunt ideale atunci cand planuiesti cele mai linistite vacante, fie ca mergi la piscina, fie undeva departe, in care telefonul este cel mai bun prieten cand vrei sa faci poze de neuitat.

Intotdeauna ma bucur ca sunt zile in care pot sa ma relaxez, fara nicio problema, la piscina, asa ca nu merg fara prosopul meu favorit Missoni de la SensoDays. Ne completam reciproc pentru ca we both really love sunny days” a spus Adina Halas.

Sunt zile lungi in care faci un roadtrip interminabil catre un festival sau un concert, asa ca neaparat ai nevoie de un aliat de incredere cum este parfumul Berger care transforma un drum obisnuit intr-o experienta fascinanta. Iar zilele cu soare sunt intotdeauna #mysensodays. That’s why I love summer” a spus Geanina Ilies.

Andreea Perju:”Summer, party & friends, iar cand spun friends ma refer la produsele mele dragi de la SensoDays. Indiferent de ce planuri am, atunci cand imi pregatesc travel bag-ul ele sunt in fruntea listei, pentru ca stiu ca relaxarea adevarata incepe abia acum. Vara asta let your heart lead the way.

Iar cum sezonul inca nu s-a incheiat, va asteptam pe site-ul SensoDays sa descoperiti si voi intreaga gama de produse de plaja & piscina.

It really feels like a super summer

*****

Despre Sensodays

SensoDays crede ca fiecare persoana are un vis, o idee despre interiorul ideal al casei sale. De asemenea, intreaga echipa sustine viziunea ca visele pot deveni realitate. Este motivul pentru care Sensodays reuseste sa recomande si sa ofere cele mai interesante, mai versatile si mai noi produse si colectii ale brandurilor cu reputatie in domeniul bailor, bucatariilor si al decoratiunilor interioare. Pentru SensoDays fiecare persoana are o filosofie unica de viata si este misiunea asumata de a o ajuta sa o implementeze in casa visurilor sale.

Cu o experienta de peste 15 de ani in managementul categoriilor, sute de furnizori auditati permanent si o logistica impecabila cu livrare in toata tara SensoDays te invita sa adaugi o nota personala. #mysensodays

Pe www.sensodays.ro gasiţi peste 100 de branduri premium, iar pentru inspiraţie va asteptam in  cele doua showroom-uri din Bucuresti, Baneasa, Strada Bilciuresti nr. 20-22 şi Ştirbei Voda 160-162.                             

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Taxe noi la vinzarile de case si de terenuri Taxe noi la vinzarile de case si de terenuri
Asigurarea obligatorie a caselor, amanata - 20 Mai 2009 Asigurarea obligatorie a caselor, amanata - 20 Mai 2009
Patru scule electrice noi cu acumulator pentru casa si gradina: Bosch extinde sistemul de 18 volti pentru pasionatii de bricolaj Patru scule electrice noi cu acumulator pentru casa si gradina: Bosch extinde sistemul de 18 volti pentru pasionatii de bricolaj
Case noi de 3,29 miliarde euro Case noi de 3,29 miliarde euro
Intampina Craciunul cu un design exclusivist al casei tale de la KUMA! Intampina Craciunul cu un design exclusivist al casei tale de la KUMA!
Grupul ROCKWOOL construieste o fabrica de vata minerala bazaltica in Romania Grupul ROCKWOOL construieste o fabrica de vata minerala bazaltica in Romania

Vezi mai multe articole