on

Veranda Mall sarbatoreste romaneste cu dansuri traditionale si vouchere cadou

19 ianuarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Veranda Mall îi invită pe bucureşteni, pe 24 ianuarie, să sărbătorească Ziua Unirii Principatelor Române, cu dansuri populare româneşti, spectacole tradiţionale dedicate copiilor şi vouchere pentru cei care participă la momentele artistice. Mai mult, timp de 12 ore, vizitatorii pot profita de ziua liberă şi de reducerile de sezon la  articole vestimentare, produse de înfrumuseţare, jucării, dar şi călătorii sau  restaurante.

„Unirea Principatelor este o zi specială pentru toți românii. De aceea, am hotârăt să pregătim surprize pentru cei care ne trec pragul, astfel încât să sărbătorim împreună această zi, cu programe cu specific românesc. Indiferent de vârstă, preferinţe sau buget, de Ziua Unirii, la noi vor găsi oferte şi momente pentru fiecare membru al familiei”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul Veranda Mall.

Pe 24 ianuarie, în intervalul 13:30 – 19:30, vizitatorii vor fi întâmpinaţi la intrarea Amfiteatru din Veranda Mall de Teatru la Cinema şi talentAgency.ro, care au pregătit momente de dansuri populare româneşti: „Dansuri pe la noi”. De asemenea, buna dispoziţie a copiilor va fi asigurată de spectacolul tradiţional “Poveşti cu proverbe româneşti”, iar toţi cei care participă la programele artistice vor primi vouchere valabile pentru ziua de 24 ianuarie, pe care le vor putea folosi în magazinele Shoes Center, Tabor, Nairis, Spartan, Rustic, Oro Toro, Mesopotamia, Noodle Pack, Pizza Colosseum, Thaice Cream şi Patinoar Veranda.

Cu ocazia zilei libere, vizitatorii pot profita de un adevărat maraton al reducerilor timp de 12 ore, pentru că perioada de discounturi continuă la articole vestimentare, produse de înfrumuseţare, jucării și călătorii. Branduri recunoscute precum TATI, C&A, LC Waikiki, H&M, Deichmann, Salamander sau Jolidon întregesc colecţia toamnă-iarnă la preţuri promoţionale. În același timp, magazinele Profihairshp, Melkior, Gerovital, Nomasvello şi Yves Rocher oferă discounturi de până la 50% la anumite produse, aceeaşi reducere aplicându-se şi la magazinul pentru copii Noriel.

Totodată, în zona de restaurante, la branduri precum KFC, Pizza Colosseum şi Spartan, vizitatorii pot beneficia de numeroase promoții, oferind un produs gratuit la unul achiziționat, băuturi din partea casei sau meniuri la prețuri promoționale.

Nu în ultimul rând, cei pasionaţi de sporturile de iarnă au ocazia de a practica activităţile preferate la primul patinoar în aer liber din Obor, deschis între orele 10:00 și 22:00.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

"Inspirados por Portugal" - Expoziție Contemporanii la Ambasada Portugaliei din România "Inspirados por Portugal" - Expoziție Contemporanii la Ambasada Portugaliei din România
"Prima casa" este mai accesibila in zone sarace - 29 Iunie 2009
Cum iti alegi designerul? Cum iti alegi designerul?
Cererea de lux a dublat preturile caselor Cererea de lux a dublat preturile caselor
Preturile la energie si gaze raman «batute in cuie» pana in iarna Preturile la energie si gaze raman «batute in cuie» pana in iarna
Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa iei un credit de 70.000 de euro - 07 Aprilie 2009 Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa iei un credit de 70.000 de euro - 07 Aprilie 2009

Vezi mai multe articole