on

Vopsea lavabila cu efecte decorative – Ghid de aplicare

01 noiembrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Indiferent ca vorbim de un castel, un hotel sau o locuinta, fiecare loc are povestea sa! Cu putin curaj putem renunta la obisnuita vopsea lavabila si o putem inlocui cu o vopsea cu efect decorativ.

Vopsea lavabila cu efecte decorative - Cashmere Pearl

Vopseaua cu efecte decorative va veni in sprijinul tau, iar aplicata corect va oferi spatiului un finisaj elegant, modern si mai putin obisnuit. Fie ca vorbim de camera copiilor sau o sala de conferinte, daca simti ca proiectul tau a devenit invechit sau depasit si ai nevoie de o reimprospatare, priveste mai intai catre pereti. Cu lista aparent nesfarsita a tehnicilor de decorare a peretilor, dar si a multitudinii de efecte decorative disponibile astazi, este usor sa schimbi complet aspectul spatiului tau. Este indicat sa utilizezi acest tip de vopsea lavabila pe un singur perete, pentru a nu incarca foarte mult spatiu.

Desi la prima vedere vopseaua lavabila cu efecte decorative pare greu de aplicat, nu este tocmai asa. Aplicarea vopselei cu efect decorativ se poate executa cu usurinta de fiecare dintre noi, avem nevoie de putina indemanare, un spaclu, o pensula, un trafalet sau chiar un buretel - ustensila se alege in functie de modelul pe care doresti sa il realizezi, dar si in functie de tipul de vopsea lavabila ales.

Cum se aplica vopseaua cu efecte decorative? Ai nevoie de un specialist sau poti sa o aplici singur?

Ca in orice alt domeniu, vopseaua cu efect decorativ poate fi aplicata atat de un specialist, dar cu putin efort si indemanarea chiar si de fiecare dintre noi.

Astazi iti prezentam un filmulet care reda pas cu pas tehnica de aplicare a vopselei cu efect decorativ - Cashmere Pearl – by Tambour Romania. Aceasta vopsea lavabila cu efect decorativ este perfecta pentru peretii interiori, asigura un finisaj catifelat precum casmirul, este rezistenta – deci poate fi folosita si in spatiile des circulate, precum camerele de hotel, cafenele, birouri, etc.

Cashmere Pearl este o vopsea lavabila cu o putere mare de acoperire. Timpul necesar de uscare pentru primul strat este de 2 ore, dupa care poti aplica al doilea strat. Timpul de uscare final este de 24 ore. Dintr-un litru de vopsea cu efect decorativ - Cashmere Pearl poti acoperi intre 6 si 8 metri patrati intr-un singur stat. Vopseaua este acrilica pe baza de apa, astfel ca nu vei fi nevoit sa aerisesti spatiul pentru a scapa de bine cunoscutul miros de vopsea lavabila.

Vopseaua decorativa Cashmere Pearl este disponibila intr-o gama variata de culori (20 de culori) si o vei gasi pe site-ul www.tambourpaint.ro.

La inceputul acestei luni, mai exact pe 11 octombrie, Tambour Paint a lansat in Romania vopselele produse de liderul industrial al pietei constructiilor din Israel, in cadrul evenimentului “Tambour, Partenerul Turismului Romanesc”. Evenimentul s-a desfasurat la Hotel Caro, un domeniu unic, situat in cea mai verde zona a Bucurestiului, cu participarea Excelentei Sale, doamna Ambasador al Statului Israel in Romania, Tamar Samash si a domnului Dilshod Ishankulov, Export Development Manager al Tambour Israel.

Cu o experienta de peste 80 de ani in acest domeniu, Tambour este compania cea mai avansata in producerea de vopsea lavabila pentru interior si exterior, vopsea cu efecte speciale si materiale pentru finisaje in constructii din Israel, specializata in producerea si comercializarea de vopsele pentru sectoarele privat, comercial si industrial – industria aviatica, nave de transport maritim, autoturisme.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Gresie si faianta rectificata | Idei de amenajare Gresie si faianta rectificata | Idei de amenajare
Peste 1000 de nuante de vopsea sub un singur nume Peste 1000 de nuante de vopsea sub un singur nume
Lavabila si vopseaua cu efecte speciale Lavabila si vopseaua cu efecte speciale
Vopsea Lavabila – Sparkling Safari - Ghid de aplicare Vopsea Lavabila – Sparkling Safari - Ghid de aplicare
Protejarea si finisarea colturilor peretilor din casa Protejarea si finisarea colturilor peretilor din casa
Placile din rigips – 5 avantaje majore pentru orice locuinta Placile din rigips – 5 avantaje majore pentru orice locuinta

Vezi mai multe articole