on

Cum sa transformi un perete in tabla de scris

27 septembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Creativitatea celor mici nu are limite, mai ales cand vine vorba de desenat... si sinceri sa fim, acelasi lucru se intampla si cu noi adultii.

Daca iti doresti ca locuinta ta sa fie un pic mai speciala, poti sa adaugi un pic de “culoare” cu o vopsea cu efect de tabla de scris. Fie ca vrei o tabla de scris pentru birou, fie una pentru camera copiilor sau pentru bucatarie vopseaua pentru creta este o solutie foarte practica, usor de aplicat si curatat.

Pe piata vei gasi si variante care se pot aplica pe pereti, dar si pe alte suprafete, precum mobila, usi interioare, electrocasnice etc.

Cum se aplica vopseaua cu efect de tabla de scris?

Inainte de a aplica vopseaua iti recomandam sa citesti eticheta produsului si sa respecti indicatiile producatorului.

Indiferent de locul in care alegi sa aplici vopseaua cu efect de tabla, trebuie sa te asiguri ca el este finisat, curat si mai ales neted, altfel creta nu va aluneca la fel de bine. De cele mai multe ori, aplicarea finisajului porneste de la un perete pe care s-a utilizat in prealabil glet de finisare, peretele fiind desprafuit si amorsat cu un grund pentru vopsea decorativa.

Dupa ce peretele este perfect uscat trebuie sa folosesti banda de mascare si sa o aplici pe perete in forma dorita de tine, spre exemplu un dreptunghi. In interiorul dreptunghiului va trebui sa aplici vopseaua cu efect decorativ in unul sau mai multe straturi, dar in cele mai multe cazuri doua straturi sunt suficiente.

Iti doresti un perete creativ, colorat, pe care il poti schimba oricand vrei? Vopseaua cu efect tabla de scris este potrivita pentru camera celor mici, birouri si chiar bucatarii. Cu ajutorul ei poti realiza adevarate zone creative, unde cei mici sau chiar colegii de echipa isi pot pune ideile pe "hartie". Iata cateva idei.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Magnetic Paint - Vopsea pentru creta Magnetic Paint - Vopsea pentru creta
Alegerea vopselei lavabile Alegerea vopselei lavabile
Pata de culoare care te inconjoara Pata de culoare care te inconjoara
Piatra decorativa – personalitate, versatilitate si idei de amenajari Piatra decorativa – personalitate, versatilitate si idei de amenajari
Tipuri de pardoseli potrivite pentru orice casa Tipuri de pardoseli potrivite pentru orice casa
Infografie: tot ce trebuie sa stii despre placile decorative colorate – terrazzo! Infografie: tot ce trebuie sa stii despre placile decorative colorate – terrazzo!

Vezi mai multe articole