Vopsea pentru creta

Vopseaua pentru creta

30 septembrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pentru cei mai multi oameni cu idei creative aparitia vopselei pentru creta a fost o adevarata revelatie. Iar faptul ca propria “tabla” poate sa fie orice culoare iti doresti, o face si mai ravnita de cei ce nu se multumesc cu o vopsea clasica. Iti dam cateva idei de decorare cu o vopsea speciala pentru creta.

Tabla traditionala. Poti avea propria tabla scolara, fie desenata pe peretele din bucatarie sau camera copiilor, fie prin vopsirea unui panou pe care sa-l folosesti ca tabla mobila. Copiii o pot folosi pentru a desena, iar tu poti scrie lista de cumparaturi, programul familiei sau meniul zilei.

Usa de la camara. Un loc inedit ce poate fi vopsit astfel este usa de la camara sau usa unui dulap din bucatarie. In modul asta, nu e nevoie ca ceea ce scrii sa fie neaparat la vedere. E un loc ideal pentru a nota lista de cumparaturi, meniul zilei sau mesaje secrete pentru cei dragi.

Tot peretele. Pentru un efect mai dramatic, acopera un perete intreg cu vopsea pentru creta. Peretele ales poate fi cel din hol, unul din bucatarie, camera copiilor sau din orice alt loc caruia vrei sa-i dai o tenta jucausa.  Fie ca vei scrie un citat inspirational in fiecare zi sau iti vei exersa talentul la desen, vopseaua folosita poate fi orice culoare, atat timp cat este o nuanta inchisa pe care creta poate iesi in evidenta.

Masuta copiilor. Poti vopsi tablia unei mese din camera celor mici sau din camera de joaca pentru ca acestia sa poata desena in voie, putand sterge la infinit orice mazgaleala. In plus, singura mizeria ramasa va fi praful de creta.

Altfel de etichete. Surprinde-i pe toti cu inventivitatea ta! Foloseste vopseaua speciala pentru a marca borcanele, cutiile sau alte recipiente. Astfel, poti stii intotdeauna ce se afla in ele, chiar daca le schimbi continutul. Cine a zis ca organizarea obiectelor trebuie sa fie plictisitoare?  
In rest, te lasam pe tine sa gasesti alte locuri pe care le poti decora cu aceasta vopsea speciala si te sfatuim sa-ti cumperi cat mai multa creta.

 

Sursa poza: http://www.marthastewart.com/271574/custom-color-chalkboard-paint 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Updown Court - o resedinta care face toti banii Updown Court - o resedinta care face toti banii
Ziduri care ne deschid, Deschideri care ne inhiba Ziduri care ne deschid, Deschideri care ne inhiba
Biblioteca Centrala Biblioteca Centrala
Cum va arata 2013 pentru designul de interior? Cum va arata 2013 pentru designul de interior?
Speranta si optimism in designul anului 2011 Speranta si optimism in designul anului 2011
Munchen: Stadionul Olimpic Munchen: Stadionul Olimpic

Vezi mai multe articole