on

WEBINAR | Totul despre ZEOLITI

19 martie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Poate suntem noi nostalgici, dar gustul alimentelor pe care le mancam la mama acasa sau gustul mancarurilor cu care ne rasfatau bunicii nostri atunci cand eram mici, parca nu il mai intalnim astazi pe nicaieri. Motivul? Poate gusturile noastre sau schimbat, poate nu, dar un lucru e cert: Atat parintii, cat si bunicii nostri cultivau plantele si cresteau animalele fara sa foloseasca solutii chimice, antibiotice sau stimulatori de crestere. Totul crestea natural, plantele erau semanate la timpul lor si nu erau fortate sa creasca, animalele nu erau ingrasate cu forta si nici indopate cu antibiotice. Prin urmare, alimentele pe care le consumam erau naturale, gustoase si, cel mai important, sanatoase.

 

Probabil ca te intrebi daca in ziua de astazi mai putem cultiva plante roditoare si creste animale sanatoase folosind doar produse ecologice? Ei bine, raspunsul este DA! Putem avea parte de culturi roditoare si de animale sanatoase, folosind ZEOLIT.

 

Zeolitul natural, cunoscut si sub denumirea de „roca minune” sau „piatra care fierbe” este o roca sedimentara de origine vulcanica, care datorita numeroaselor proprietati pe care le poseda este folosit in numeroase domenii, nu numai in agricultura, ci si in zootehnie, industria materialelor de constructii, protectia mediului inconjurator, industria farmaceutica si cosmetica, industria chimica si petrochimica si asa mai departe.

 

Beneficiile utilizarii zeolitului in cresterea animalelor si pasarilor:

 • Previne si combate problemele gastro-intestinale;
 • Elimina Micotoxinele din lapte;
 • Creste substantial rezistenta la spargere a oualor;
 • Combate si previne canibalismul la pasari;
 • Detoxifica organismul animalelor.

 

 

Beneficiile utilizarii zeolitului in cultura plantelor:

 • Zeolitul este solutia optima pentru mentinerea umiditatii in sol. Spre exemplu, in cazul unui anotimp secetos zeolitul mentine umiditatea din sol pe o perioada mai indelungata, iar prin capacitatea sa de absorbtie si desorbtie elibereaza apa controlat.
 • Zeolitul cu aplicare foliara este solutia ideala pentru limitarea utilizarii pesticidelor.
 • ZECO, produsul natural pe baza de zeolit clinoptilolitic a fost conceput in scopul de a monitoriza mucegaiurile, fungii, insectele daunatoare, dar si molustele ce pot produce daune considerabile plantelor.

 

 

Datorita proprietatilor extraordinare ale zeolitilor, dar si pentru faptul ca acestia pot inlocui cu succes produselor toxice si daunatoare mediului inconjurator, impreuna cu partenerul nostru de incredere, Zeolites Group prin prezenta domnului Director Executiv Daniel Agapie si a domnului Prof. Univ. Dr. Ing. Horia Barbu, punem la dispozitia fermierilor, dar si a tuturor celor care isi doresc o gradina roditoare si animale sanatoase, un webinar online gratuit, intitulat "Totul despre Zeoliti". 

 

Persoanele interesate se pot inregistra si participa in mod gratuit la Webinarul "Totul despre Zeoliti", care se va desfasura joi, 25 martie 2021, ora 19:00. Pentru a te inregistra, te rugam sa completezi urmatorul formular de inscriere https://forms.gle/1gfCYbdVSZN1CZgJA 

 

Prezentarea, insotita si de o sesiune de intrebari si raspunsuri, va dura aproximativ 90 de minute. Timp in care, alaturi de specialistii Zeolites Group, vom atinge urmatoare puncte:

 • Ce sunt zeolitii si care sunt avantajele pe care le aduc acestia in cultivarea plantelor si cresterea animalelor?
 • De ce este zeolitul un mineral anorganic potrivit pentru agricultura ecologica?
 • Care sunt beneficiile zeolitilor, comparativ cu alte solutii existente pe piata?
 • Cum utilizam zeolitului in cultura plantelor?
 • Cum utilizam zeolitului in cresterea animalelor?
 • Putem folosi zeolitul si in alte domenii?
 • Care sunt produse dezvoltate de Zeolites Group - in Fabrica de la Rupea.
 • Campania Sanatate pentru Sate (o campanie care ofera 100 de premii, pentru 100 de gospodarii preocupate de cresterea animalelor si cultura plantelor).

 

Webinarul se va desfasura online prin intermediul platformei ZOOM. Pentru a putea intra in conferinta este necesar: fie sa instalezi aplicatia pe mobil sau PC, fie sa iti creezi un cont Zoom si intri in conferinta direct din browser. Cei inregistrati vor primi joi, 25 martie 2021, pe e-mail linkul de conectare.

 

De asemenea, vineri, 19 martie, intre orele 10:00 -11:00, ne-am auzit la Radio Romania Antena Satelor, in cadrul emisiunii „Vrem sa stii”, cu Claudia Ruse. Unde, alaturi de Daniel Agapie, Director Executiv Zeolites Group si domnul Prof. Univ. Dr. Ing. Horia Barbu, am discutat despre Utilizarea Zeolitilor In Agricultura & Zootehnie. Emisiunea este disponibila aici

 

Pentru orice alte idee sau sugestii de webinarii asteptam e-mailul tau pe adresa contact@misiuneacasa.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

5 idei de amenajare a unui spatiu de relaxare in curte 5 idei de amenajare a unui spatiu de relaxare in curte
Iedera - estetica si utila Iedera - estetica si utila
Sfaturi privind pregatirea gradinii pentru primavara Sfaturi privind pregatirea gradinii pentru primavara
Sistemul de irigare prin picurare cu banda – Ce este si cum se foloseste Sistemul de irigare prin picurare cu banda – Ce este si cum se foloseste
Amenajarea gradinii: Sfaturi si Idei Amenajarea gradinii: Sfaturi si Idei
Dusul din gradina - racoare in mijlocul verii Dusul din gradina - racoare in mijlocul verii

Vezi mai multe articole