Wienerberger lanseaza Instacasa.ro, platforma virtuala cu recomandari pentru renovarea acoperisului si constructia casei tale

27 noiembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Specialistii Wienerberger ofera recomandari practice celor care isi renoveaza sau isi construiesc o casa prin intermediul Instacasa.ro. De asemenea, platforma este si prima retea de socializare care faciliteaza interactiunea dintre cei care si-au renovat sau construit o casa si cei care doresc sa primeasca informatii relevante pentru a-si duce la bun sfarsit proiectele de constructie.

Mai mult, orice utilizator isi poate crea propriul jurnal de constructii sau poate urmari jurnalele altor utilizatori si afla detalii referitoare la materiale si costuri. Noua platforma ii ofera oricarui utilizator articole si video-uri realizate de specialistii Wienerberger pe teme importante, un forum in care poate adresa intrebari sau raspunde la nelamuririle altor utilizatori si poate afla, in egala masura, care sunt promotiile Wienerberger sau noutatile despre Casa e4 – proiect de casa eficienta energetic. 

Sectiunile pe care le gasiti pe platforma Instacasa.ro sunt:

• Jurnal de constructii: Utilizatorii isi pot crea un cont si documenta intregul proces de constructie sau renovare a casei, prin fotografii, video-uri si texte. Ceilalti utilizatori pot urmari jurnalul altor beneficiari si pot afla detalii despre materialele utilizate si solutiile gasite.  

• Sfaturile specialistilor: Articole si video-uri realizate de expertii Wienerberger pe teme de interes pentru toti cei care isi construiesc sau isi renoveaza casa, cu informatii practice si solutii avizate.

• Forum: Publicul poate adresa aici intrebari despre constructii sau renovare, iar raspunsurile pot veni fie de la specialistii Wienerberger, fie de la alti utilizatori.

• Promotii: Pot fi gasite informatiile despre ofertele si promotiile speciale pentru produsele Wienerberger si Tondach.

• Casa e4: Articole si video-uri dedicate tuturor celor care sunt interesati sa isi construiasca o Casa e4 eficienta energetic, cu un consum energetic aproape 0.

"Wienerberger inoveaza continuu pentru a indeplini mai bine nevoile clientilor sai. Inovam atat prin felul in care producem materialele de constructie, cat si prin solutiile pe care le punem la dispozitie. Prin platforma www.instacasa.ro  am vrut sa facilitam accesul publicului larg la experti si la experientele celor care construiesc sau si-au construit o casa, dar si a celor care isi renoveaza acoperisul. Scopul proiectului este sa ii ajutam pe oameni sa construiasca mai bine, mai eficient si mai repede”, – a declarat Corneliu Fecioru, Managing Director Sales & Marketing Wienerberger Romania.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cladirile urate, "amendate" cu buline albastre Cladirile urate, "amendate" cu buline albastre
 Tendintele de pe piata acoperisurilor din tigla metalica din Romania: de la traditionalul rosu la culori inchise Tendintele de pe piata acoperisurilor din tigla metalica din Romania: de la traditionalul rosu la culori inchise
Romanii isi renoveaza singuri casele cu ajutorul informatiilor de pe internet Romanii isi renoveaza singuri casele cu ajutorul informatiilor de pe internet
Locuinte ANL si la 38 de ani Locuinte ANL si la 38 de ani
Apartamente mai spatioase pentru romani Apartamente mai spatioase pentru romani
Analiza Wizmo.ro: In prezent, 85% dintre terenurile vandute in Romania sunt destinate dezvoltarilor de tip rezidential Analiza Wizmo.ro: In prezent, 85% dintre terenurile vandute in Romania sunt destinate dezvoltarilor de tip rezidential

Vezi mai multe articole