on

Ariston Thermo participa la ISH cu cele mai noi si inovative produse din portofoliu

16 martie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Ariston Thermo Group participă la ISH 2017 – cel mai mare târg din lume pe segmentul de încalzire, aer-condiționat, tehnologii regenerabile și design pentru băi, ce are loc la Frankfurt în perioada 14 – 18 martie și reunește peste 2.400 de expozanți. Ca și până acum, și în acest an ISH are ca focus conservarea resurselor și mai ales tehnologii inovative privind energiile regeneabile.

Cu peste 85 de ani de experiență pe piața de profil, Ariston Thermo este unul dintre liderii mondiali pe segmentul confortului în locuință, propunându-și constant să inoveze. Astfel, până în 2020 Grupul are ca target ca 80% din cifra de afaceri să vină din vânzarea de produse ce au la bază tehnologii orientate pe energie regenerabilă, cu o eficiență ridicată.

Compania va avea în cadrul ISH un spațiu de expoziție de 1.000 mp, împărțit pe zone dedicate brandurilor Ariston și Elco, unde vor fi expuse produse inovative care maximizează confortul, având eficiență și performanțe ridicate. Tot în cadrul târgului, Grupul va avea și un stand de 168 mp dedicat ATAG Heating, un jucător important pe piața de încălzire din Benelux, deținut de compania italiană.

Prezența brandului Elco la ISH are ca focus sisteme pentru încălzire, atât pentru locuințe, cât și pentru uz comercial sau industrial. În cadrul ISH 2017, zona Elco va provoca vizitatorii la o experiență 360° “touch and feel”, având o prezență interactivă. Pe lângă o serie de alte inovații bazate pe energii regenerabile, Elco va prezenta Thision S Plus, o nouă gamă de centrale termice în condensare cu o eficiență ridicată A+, potrivit standardelor ErP. De asemenea, va fi prezentată și noua pompă de căldură aer-apă Aerotop Split, la fel de silențioasă ca întreaga gamă Elco pe acest segement, grație sistemului Elco Noise Reduction.

În ceea ce privește arzătoarele, la ISH va fi prezentată și gama Ultra low NOx Elco dedicată încălzirii rezidențiale. Aceste produse sunt foarte eficiente și aliniate celor mai noi standarde europene privind emisiile de noxe.

Raportat la prezența brandului Ariston la ISH 2017, acesta este focusat pe inovațiile anului în materie de confort termic. Astfel, va fi prezentat noul boiler Lydos Hybrid, de clasă A, ce asigură o reducere cu până la 50% a energiei și o performață ridicată, în același timp.

Cum energia regenerabilă este foarte importantă pentru Ariston, noua gamă de pompe de căldură Nimbus, cu soluții 3 în 1 pentru încălzire, apă caldă și răcire, va fi de asemenea vedetă la ISH 2017. În plus, Ariston aduce conectivitatea la un următorul nivel prin lansarea de noi funcții ale aplicației Ariston NET și a accesoriilor de termoreglare CUBE și CUBE S NET.

ATAG este prezent la Frankfurt cu două produse principale: gama de boilere ATAG și termostatul WiFi ATAG One. Gama ATAG i-Series a fost dezvoltată pentru a avea dimensiuni reduse și în același timp putere ridicată. Rezultatul este un boiler cu o performanță și durabilitate excepționale. Spre exemplu, cu un debit de 19,2 l pe minut pentru apă de 40°C, eficiența energetică ajunge la 99%, făcând din acest model cel mai economic boiler.

ATAG One este un termostat WiFi care face posibilă încălzirea locuinței într-un mod foarte eficient prin controlul termperaturii din cameră de pe tabletă, smartphone sau desktop. Mai mult, ATAG One informează din timp, atât proprietarul cât și instalatorul, când este nevoie de o revizie.

Mai mult detalii sunt disponibile pe www.elco.net, www.elco-burners.com, www.atagverwarming.com și www.ariston.com.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

O ordonanta de guvern blocheaza dintr-o confuzie toate constructiile din Romania O ordonanta de guvern blocheaza dintr-o confuzie toate constructiile din Romania
Amenajarile cele mai profitabile nu sunt intotdeauna si cele mai costisitoare Amenajarile cele mai profitabile nu sunt intotdeauna si cele mai costisitoare
Greva pe piata imobiliara Greva pe piata imobiliara
Programul Daikin Buy Back continua si in 2019 Programul Daikin Buy Back continua si in 2019
La Cluj-Napoca a inceput implementarea unui program de refacere a fatadelor degradate La Cluj-Napoca a inceput implementarea unui program de refacere a fatadelor degradate
Studentii romani se pot inscrie in competitia Go Green in the City 2018, organizata de Schneider Electric Studentii romani se pot inscrie in competitia Go Green in the City 2018, organizata de Schneider Electric

Vezi mai multe articole