Porotherm 36,5 TermoPlus

Wienerberger lansează un nou produs inovativ, unic pe piața din România, Porotherm 36,5 TermoPlus, pentru zidărie fără termoizolație suplimentară

21 iunie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Wienerberger lansează un nou produs inovativ, unic pe piața din România, Porotherm 36,5 TermoPlus, pentru zidărie fără termoizolație suplimentară

• Porotherm 36,5 TermoPlus, produs inovativ, realizat din materiale 100% naturale

• Bloc ceramic cu vată minerală bazaltică

• Performanță termică excepțională: nu necesită sistem de termoizolație suplimentar

• Reduce timpul de execuție a construcției

Începând cu luna iunie, sectorul construcțiilor din România poate utiliza noua soluție inovatoare de înaltă calitate de la Wienerberger, Porotherm 36,5 TermoPlus – bloc ceramic șlefuit cu inserții de vată minerală bazaltică. Zidăria realizată cu Porotherm 36,5 TermoPlus aduce un plus de confort în clădiri și locuințe având cea mai bună performanță termică și prin menținerea temperaturii optime în locuință, indiferent de anotimp și în orice condiții.

Întrucât produsul conferă o transmitanță termică a zidăriei de 0,21 W/m²K nu mai este nevoie de un sistem de termoizolație suplimentar. Combinația dintre argilă arsă și vată minerală bazaltică asigură o temperatură optimă și calitatea aerului în încăpere. În plus,  sistemul de zidărie  realizat cu blocul ceramic șlefuit Porotherm 36,5 TermoPlus împreună cu spuma adezivă Porotherm Profi Dryfix sau mortarul în rost subțire, ajută constructorii să execute lucrările mult mai rapid și la temperaturi scazute de pana la -5℃.

Porotherm 36.5 TermoPlus este un produs inovator pentru construcții la cel mai înalt nivel cu multiple avantaje:

• Tehnologie de ultimă generație pentru realizarea zidăriei ceramice
Blocurile ceramice cu inserții de vată minerală bazaltică reprezintă o combinație de materiale tradiționale și tehnologii de ultimă generație, soluția finală fiind rezultatul  experienței de peste 195 de inovație al Wienerberger. Îndeplinind cele mai exigente cerințe, blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus permit un timp redus de execuție și o zidărie curată și uscată care asigură caselor un climat sănătos și confortabil, pentru mai multe generații.

• Microclimat sănătos pentru locuințe, din cărămidă făcută cu materiale naturale
Blocurile ceramice Porothern 36,5 TermoPlus sunt 100% naturale fiind realizate din argilă și inserții de vată minerală, din rocă vulcanică. Această combinație contribuie la calitatea aerului pentru o viață sănătoasă în locuințe fără mucegai.

• Proprietăți excelente de izolare acustică
Sistemul de zidărie ceramică realizat cu Porotherm 36,5 TermoPlus are proprietăți excelente de izolare fonică.

• Protecție împotriva focului
Blocurile ceramice Porotherm 36,5 TermoPlus sunt încadrate la cea mai bună clasă din punct de vedere al rezistenței împotriva focului, clasa A1.

• Utilizare și la temperaturi scăzute
Folosirea spumei adezive Porotherm Profi DTYFIX permite execuția zidăriei mult mai rapid decât în mod tradițional, astfel că sistemul poate fi utilizat chiar și la temperaturi de până la -5 grade C.

Adauga un comentariu


1 Comentariu

coco ionel

02 octombrie, 19:51

se poate cosriu si cu ciment in loc de spuma

Alte articole

Si cu banii luati, si cu parcarea ocupata Si cu banii luati, si cu parcarea ocupata
Grupul TeraPlast a dobandit controlul asupra Depaco Grupul TeraPlast a dobandit controlul asupra Depaco
Flanco își continuă strategia de extindere - Noi magazine în Sibiu și Roșiorii de Vede Flanco își continuă strategia de extindere - Noi magazine în Sibiu și Roșiorii de Vede
Pretul gazelor ar putea creste cu 19% Pretul gazelor ar putea creste cu 19%
Romania a avut cea mai mare crestere a creditelor personale Romania a avut cea mai mare crestere a creditelor personale
Topul celor mai ieftine locuinte noi finalizate din Bucuresti si Ilfov - 09 Septembrie 2009 Topul celor mai ieftine locuinte noi finalizate din Bucuresti si Ilfov - 09 Septembrie 2009

Vezi mai multe articole