on

Zilele Atelierelor Deschise de Arte Textile, Sept 2018, Bucuresti

06 septembrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Moda, tapiserie si design textil in Spatii de Creatie Deschise si in Expozitie la TNB

Care este diferenta dintre tapiterie si tapiserie? In ce fel pot contribui lucrarile de arte textile pentru infrumusetarea caselor noastre? Si mai ales ce insemna sa fi la moda si de ce moda este o arta? Cum se naste un creator de moda?

Editia a II-a a Zilelor Atelierelor Deschise de Arte Textile, un eveniment organizat in cadrul Proiectului Cultural Contemporanii, ofera o noua sansa publicului de a face cunostinta cu arta si artisti reprezentativi vizuali romani, cu specializarea textile! Startul editiei va fi marcat de deschiderea expozitiei Zilele Artelor Textile Bucuresti la TNB, in timp ce, doua weekenduri consecutive, vor fi deschise pentru vizitare spatiile de creatie de tapiserie, imprimerie, broderie moda sau obiect textil!

Expozitia Zilele Artelor Textile Bucuresti in Rotonda TNB

Marti, 11 septembrie 2018, orele 19:00, in Sala Rotonda a Teatrului National Bucuresti I. L. Caragiale va avea loc deschiderea expozitiei Zilele Altelor Textile, Bucuresti, editia a II-a, 2018. Expozitia, ce va marca inclusiv deschiderii stagiunii TNB, va reuni lucrari semnate de 19 artisti si va putea fi vizitata in perioada 11 septembrie – 11 octombrie 2018,  in intervalul 14:00 – 19:00, cu exceptia zilelor de luni. Accesul publicului in sala se face pe la intrarea la Sala Mica a TNB, dinspre Bd. Carol.

Ateliere de Arte Textile Deschise pentru public

Artistii cu specializarea textile va asteapta la adresele atelierelor lor in weekendurile 15/16 si 22/23 septembrie 2018, in intervalul orar 12:00-20:00. O ocazie rara pentru a primi explicatii si pentru a fi martor la tehnici de lucru specifice. Informatii despre eveniment precum si adresele atelierelor artistilor sunt disponibile pe site-ul www.ateliere.net sau in aplicatia pentru Smartphone Ateliere ce poate fi descarcata de pe platformele App Store sau Google Play. Accesul publicului este gratuit.

Artistii participanti in aceasta editie: Marijana Bitulescu, Sergiu Chihaia, Gabriela Cristu Sgrabura, Gabriela Draghici,  Razvan Dumitran, Constantina Dumitru, Daniela Frumuseanu,  George Gogescu, Irina Hasnas Hubbard, May Oana Isar, Ruxandra Sibil Mermeze, Mihai Moldovanu, Ruxandra Stefana Munteanu, Claudia Musat, Cela Neamtu, Dan Roseanu, Oana Rosca, Ileana Stefanescu, Razvan Vasilescu, Victoria Zidaru.

Zilele Atelierelor Deschise de Arte Textile 2018, Editia a II-a, este un eveniment organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin CREART, in colaborare cu Uniunea Artistilor Plastici din Romania si Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, sustinut de siropurile Naturale Laurul.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum arata ''Prima casa Cum arata ''Prima casa" pentru romani in 2011?
CBRE: Piata logistica ramane stabila in fata crizei economice CBRE: Piata logistica ramane stabila in fata crizei economice
"Dedicatii" imobiliare de la Primaria Capitalei "Dedicatii" imobiliare de la Primaria Capitalei
Casele, asigurate obligatoriu la vara Casele, asigurate obligatoriu la vara
Cum reducem intretinerea. 700 de euro, reabilitarea termica a unui apartament de doua camere - 25 Septembrie  2009 Cum reducem intretinerea. 700 de euro, reabilitarea termica a unui apartament de doua camere - 25 Septembrie 2009
Anul acesta, Rowenta este Secret Santa-ul perfect Anul acesta, Rowenta este Secret Santa-ul perfect

Vezi mai multe articole