5 To Go si Art Safari Bucuresti lanseaza o colectie limitata de pahare de cafea, cu ocazia editiei 2018 a evenimentului de arta

18 aprilie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

5 To Go și Pavilionul de Artă București - Art Safari, eveniment aflat sub patronajul Primăriei Municipiului București, lansează, începând cu a doua jumătate a lunii aprilie, o colecție limitată de pahare de cafea inspirate dintr-o ilustrație realizată de Andreea Dinu-Dobrin, special pentru Art Safari București și 5 To GO.

Paharele se vor găsi în toate cafenelele 5 To Go din București, cu statut de ‘element de colecție’, fabricându-se și distribuindu-se în număr limitat.

Prin parteneriatul cu Art Safari București, 5 To Go dorește să contribuie la promovarea și dezvoltarea culturii artistice în rândul a cât mai multe categorii de public recomandând vizitarea celui mai important eveniment dedicat artei din România, organizat în parteneriat cu Fundația Louis Vuitton din Paris și cu Muzeul Pompidou.

„Ne bucurăm de parteneriatul dintre Art Safari București și 5 To Go. Arta și cafeaua au mai multe lucruri în comun. Așa cum în spatele unei cafele bune se află multă artă, și arta are nevoie de surse de inspirație, pe care le putem găsi într-o cafea. Așa că îi așteptăm pe toți iubitorii de cafea și de artă la Art Safari București” (Ioana Ciocan, director Art Safari București)

Totodata, 5 To Go va lansa în cadrul celei dea 5-a editiiArt Safari București și divizia mobilă 5 To Go, construită în jurul automobilelor de epocă - standuri mobile ce vor servi cafea în diverse spații neconvenționale, primul de acest gen fiind Pavilionul Central “Art on Stage” din cadrul evenimentului Art Safari București, care va avea loc în perioada 11-20 mai, în Piața George Enescu din București

5 To Go este în momentul de față cel mai mare lanț de cafenele din România, fiind active peste 75 de cafenele și coffee spot-uri în întreaga țara.

Noutățile Art Safari București 2018

Conceptul Art Safari București 2018  afost conturat în jurul colaborării cu partenerii internaționali Louis Vuitton Foundation și Muzeul Pompidou din Paris.

Evenimentul va fi conceput sub forma unui muzeu temporar, care va găzdui:

Pavilionul Muzeal „Natural-Cultural”, Brâncuși, Paul Neagu, Ion Grigorescu, opere din muzee și colecții private. Curator Alina Șerban;  Pavilionul Central „Art on Stage”, Mircea Cantor/Luis Vuitton Foundation. Curator Hervé Mikaeloff, consultantul Grupului Louis Vuitton Moët Hennessy;   „50 de pictori impresioniști din colecția BCR”, artă din tezaurul cultural BCR ;  „Altceva despre Ceaușescu”, pictură importantă din colecția RA-APPS  Art Safari Kids, artă pe înțelesul copiilor – aceștia au ocazia să-și dezvolte creativitatea participând la ateliere de artă și tururi ghidate;  Programul Internațional, organizat în colaborare cu ambasadele Germaniei, Israelului, Elveției, Spaniei, Argentinei și Statelor Unite ale Americii în România;

Art Talks - Program organizat în parteneriat cu Institutul Cultural Român, care va aduce în același loc artiști, curatori, colecționari, academicieni și profesioniști și publicul iubitor de artă.  Pavilionul expozițional este semnat de arhitectul Attila Kim, comisarul României la Bienala de Veneția - edițiile 2016 până în prezent.

Mai multe detalii despre eveniment pot fi găsite pe site-ul www.artsafari.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Bucatarii liliputane Bucatarii liliputane
Materiale de constructii Materiale de constructii
Ultima zi pentru asigurarea obligatorie a locuintelor. Ce risti daca nu inchei polita? Ultima zi pentru asigurarea obligatorie a locuintelor. Ce risti daca nu inchei polita?
Prima toamna din ultimii ani cand chiriile nu cresc - 20 octombrie 2010 Prima toamna din ultimii ani cand chiriile nu cresc - 20 octombrie 2010
Nimeni nu stie exact cand se reia Prima casa Nimeni nu stie exact cand se reia Prima casa
Agentiile imobilare umfla pretul casei cu 10% Agentiile imobilare umfla pretul casei cu 10%

Vezi mai multe articole