on

9 motive pentru care sa alegi mobila second-hand pentru dormitorul tau

16 noiembrie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Alegerea mobilierului pentru dormitor este adesea una destul de costisitoare, dar există o soluțieꓽ achiziționarea elementelor necesare amenajării spațiului alegând piese second-hand. Iată de ce să optezi pentru această variantăꓽ


1. Mobilierul second-hand solid este dovada rezistenței sale în timp

Poți cumpăra mobilier de epocă foarte frumos și solid, care știi că a trecut testul timpului. Alegând astfel de piese, vei obține rezistență, eleganță și durabilitate la un preț bun.

2. Economisești

Trebuie să știi ce se pot găsi mobila pentru dormitor calitativă, la prețuri mici. Iar dacă ești îngrijorat de folosirea acestora de către alte persoane, un aspect important este faptul că site-urile pe care se comercializează astfel de mobilă se verifică starea produselor. Pe offero.ro vei regăsi nu doar obiecte second-hand, dar și noi, ca atare nu pierzi nimic dacă arunci o privire asupra a ceea ce au spre vânzare.

3. Sprijinirea mediului

În acest sens, achiziția de produse la mâna a doua este responsabilă din punct de vedere ecologic. Mobilierul de producție în masă consumă o mulțime de resurse naturale: energie, materii prime, materiale plastice, metale, iar acestea sunt de obicei materiale care au nevoie de mult timp pentru a se degrada. Prin urmare, aderarea la cultura cumpărării de mobilier second-hand te face mai responsabil față de mediu, iar cesta este următorul pas spre reciclare!

4. Mobilierul second-hand creează amenajări cu personalitate

Colectarea mobilierului second-hand a devenit din ce în ce mai modernă, iar aceste obiecte îți permit să-ți amenajezi un dormitor care reflectă personalitatea pe care o ai. 

5. Îl poți modifica după bunul plac

Dacă este ceva ce îți permite acest mobilier este de a obține o nouă imagine a încăperii, una unică. Deci, nu dispui de cunoștinte despre a combina stiluri, mobila second-hand te poate ajuta să amenajezi cu gust. Combinarea mobilierului vechi și a pieselor noi este o modalitate excelentă de a crea un decor unic acasă și este probabil unul dintre cele mai bune motive pentru a cumpăra mobilier second-hand.

6. Utilizezi mai puține ambalaje

Aproape toate articolele pe care le cumperi vin ambalate în ambalaje din plastic sau hârtie. De exemplu, pantofii sunt plasați pe hârtie subțire, apoi puși într-o cutie și vânduți într-o pungă, de obicei din plastic. Un uscător de păr sau un prăjitor de pâine este, de asemenea, mai întâi înfășurat în plastic, apoi în carton. Ca urmare, de fiecare dată când faci o achiziție de articole noi, aduci un munte de ambalaje în casă, care apoi, aproape întotdeauna, merg la gunoi. Cumpărând mobilier second-hand, nu vei mai avea o mulțime de ambalaje inutile.

7. Poți găsi adevărate comori

Unul dintre avantajele cumpărării de articole second-hand este că este mai ușor să obții produse care nu mai sunt în stoc. Este posibil să găsești mobilier antic, care a valorat o avere la vremea achiziționării.

8. O mare varietate de modele

În sectorul mobilierului second-hand, ai de ales dintr-o varietate de modele, pentru toate gusturile, dar, de asemenea, poți găsi piese care sunt perfect funcționale și atent îngrijite.

9. Calitatea

Achiziționarea de mobilier second-hand nu înseamnă că vei avea parte de o calitate inferioară. Poți cumpăra articole care au caracteristici premium, la un preț foarte competitiv.

Pe lângă aceste 9 motive pentru care să alegi mobilier second-hand pentru dormitor, uneori poți găsi și obiecte care arată ca și cum nu ar fi fost folosite, iar achiziția unor astfel de piese se va dovedi a fi una inspirată.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Culorile anului 2021 Culorile anului 2021
Care sunt cele mai cautate materiale pentru textilele din casa ta? Care sunt cele mai cautate materiale pentru textilele din casa ta?
3 servicii care te ajuta sa iti amenajezi rapid locuinta 3 servicii care te ajuta sa iti amenajezi rapid locuinta
Peretii de apa: solutia stilata pentru a trece mai usor de perioada caniculara Peretii de apa: solutia stilata pentru a trece mai usor de perioada caniculara
Schneider Electric lanseaza gama Noua Unica de aparataj modular pentru case si spatii de lucru moderne Schneider Electric lanseaza gama Noua Unica de aparataj modular pentru case si spatii de lucru moderne
Locuinta unui burlac - Partea I Locuinta unui burlac - Partea I

Vezi mai multe articole