Admiratorii de targuri imobiliare vor avea parte in acest an de 11 evenimente

13 ianuarie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Bucurestenii in cautare de locuinte vor fi asaltati si in acest an de targuri imobiliare. Pana acum, nu mai putin de 11 au fost anuntate, numar identic cu cel de anul trecut, insa unii organizatori au inceput sa isi restranga evenimentele. Pana acum, in
Bucuresti au fost organizate 53 de targuri de profil, numarul maxim fiind atins in 2009, cand au fost realizate 15 expozitii.
 
Project Events este singurul organizator care a ramas in portofoliu cu cinci targuri imobiliare. „Avem programate patru targuri Project Expo pentru anul acesta: in martie, mai, iulie si septembrie. Un al cincilea este si el in plan, dar inca nu am decis data exacta. Nu stim daca sa il facem in noiembrie sau decembrie. Anul trecut am facut tot cinci evenimente la care au participat in total 16.500 de vizitatori“, a declarat pentru Capital Sorin Sararu, managing partner al Project Events.
 
Noi nise
 
Identificarea unei noi nise sau pur si simplu nevoia de restrangere a evenimentelor i-a determinat pe cei de la Ad Media, organizatorii targului tIMOn, sa dezvolte un nou brand sub care va desfasura doua evenimente exlusiviste.
 
„Avem programate 2 editii mari de tIMOn, una in primavara si una in toamna, la care inca nu am stabilit datele exacte, pentru ca derulam inca un sondaj printre dezvoltatori cu privire la perioadele preferate. Mai pregatim alte doua targuri exclusiviste, care vor avea alt brand, si unde vor fi selectati atat dezvoltatorii, cat si vizitatorii. Vom folosi locatii mici. Practic vor fi niste expozitii de proiecte premium, de top, doar cele vandabile. Am identificat o cerinta in piata si ne-am pliat pe ea. Acestea vor fi organizate in vara si in iarna, astfel incat sa acoperim tot anul“, a explicat Vlad Vlasceanu, directorul general al Ad Media.
 
Putine, dar pe bani
 
Organizatorii Targului National Imobiliar (TNI) vor organiza si in acest an tot doua editii la Palatul Parlamentului, insa spre deosebire de concurenta, acesta este singurul eveniment la care se percepe o taxa de intrare.  
 
„Avem ca si anul trecut programate doua editii de TNI, una in lunas mai si alta in septembrie. Sunt exact in aceleasi saptamani ca si anul trecut. Cele doua editii din 2010 au fost vizitate de 11.700 de oameni“, a mentionat Adrian Bercea, directorul general al targului.
 
Sursa: Capital

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Patru din zece romani vor o locuinta veche Patru din zece romani vor o locuinta veche
Postasii au curatat Plaja Tomis din Constanta, de “Cleanup Day” Postasii au curatat Plaja Tomis din Constanta, de “Cleanup Day”
Prima Casa de 80.000 euro? Vezi ce spun managerii din imobiliare si constructii - 05 ianuarie 2010 Prima Casa de 80.000 euro? Vezi ce spun managerii din imobiliare si constructii - 05 ianuarie 2010
Praktiker transforma casele romanilor in acasa odata cu lansarea catalogului „Constructii si Renovari” Praktiker transforma casele romanilor in acasa odata cu lansarea catalogului „Constructii si Renovari”
Tranzactiile imobiliare, in crestere la zece luni Tranzactiile imobiliare, in crestere la zece luni
Cartierul in care casele se vand cu 3.000 de euro/mp Cartierul in care casele se vand cu 3.000 de euro/mp

Vezi mai multe articole