on

Afla totul despre King Slide, Sheh Kai, TRONCO si Sheh Fung - 4 dintre castigatorii prestigiosului Taiwan Excellence Award 2020

21 octombrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Taiwan Excellence Building Material and Fastener Webinar se adreseaza mediului de afaceri romanesc din domeniul constructiilor si va avea loc pe 30.10.2020.

 

Evenimentul face parte dintr-o serie de intalniri de parteneriat comercial intre Romania si Taiwan, fiind centrat pe industria materialelor de constructie, automatizare si feronerie, cu participarea a patru dintre castigatorii prestigiosului Taiwan Excellence Award: King Slide, al doilea cel mai mare brand de glisiere de mobilier din lume; Sheh Kai, specializata in elemente de fixare de inalta calitate pentru constructii, cum ar fi suruburi bi-metalice; TRONCO, expertul in usi automate de inalta performanta si Sheh Fung este un brand cu materiale de fixare specializat in tehnologia cu super acoperire si rezistenta la coroziune.

 

Compania King Slide a fost fondata in 1986, activitatea principala a acesteia fiind producerea obiectelor de mobilier. Folosind tehnologii avansate de prelucrare a materialelor si de tratare a suprafetelor, dar  si integrand cu usurinta tehnologia in designul de produs, King Slide a devenit un furnizor de renume international. Calitatea remarcabila a produselor, dar si designul usor de utilizat i-au adus o reputatie excelenta in randul liderilor mondiali de server si retea, precum si companiilor de tipul EMS (Electronics Manufacturing Services) si ODM (Original Design Manufacturing). De asemenea, King Slide este un furnizor certificat pentru mai multe companii de top din domeniul mobilierului de lux, al bucatariei si al aparatelor de uz casnic.

 

Shehkai Precision Co. Ltd a fost fondata in 1992 si este cea mai mare companie producatoare de suruburi, ancore cu surub si suruburi bi-metalice din Taiwan. Iar elementele de fixare produse de acestia sunt esentiale pentru construirea unor cladiri de inalta rezistenta la coroziune. Sheh Kai detine o tehnica de fabricatie unica, iar echipele de cercetare si dezvoltare depun eforturi pentru o invotoare continua si o imbunatatire constanta a calitatii produselor lor. 

 

TRONCO a fost fondata in 1994, iar daca la inceput aceasta dezvolta si producea in principal produse cu senzori cu infrarosu, in timp a devenit o companie experta in usi automate de inalta performanta, cu o reputatie excelenta in Taiwan. Pentru a-si mentine pozitia de expert, dar si pentru a oferi produse de calitate, TRONCO se bazeaza pe o experienta profesionala stabila, dezvolta si extinde continuu liniile de produse pentru a oferi clientilor mai multe servicii de sistem si optiuni de produs.

 

Sheh Fung Screws Co., Ltd este o companie specializata in fabricarea materialelor de fixare, dar si un specialist in tehnologia cu super acoperire si rezistenta la coroziune. Sheh Fung a fost infiintata in 1973 de presedintele Lucky Tu, iar in ultimele trei decenii, compania a facut eforturi pentru promovarea inovatiei prin cercetare si dezvoltare, dar si prin experienta si expertiza angajatilor sai.


Fiecare etapa a procesului de fabricatie, incepand de la introducerea materialului de linie pana la ambalare, este sub stricta supraveghere a personalului QC (Controlul Calitatii).  Mai mult, Sheh Fung s-a echipat cu tehnici avansate in proiectare si fabricare pentru a ajuta clientii care solicita produse personalizate.

 

 

 

Vrei sa afli mai multe? Te invitam sa te inscrii la Taiwan Excellence Building Material and Fastener Webinar 2020, un eveniment exclusiv ce va avea loc in sistem de videoconferinta in data de 30 octombrie 2020, pentru care inscrierea si participarea se fac in mod gratuit.

 

Mai multe informatii despre eveniment, tematica si inscriere, poti gasi AICI.

 

Evenimentul este organizat de TAITRA, prin biroul local Taiwan Trade Center Bucuresti, parte a retelei de reprezentare comerciala internationala pentru Dezvoltarea Comertului Exterior din Taiwan si cea mai importanta organizatie non-profit de promovare cultural-economica din Taiwan, ce are ca  misiune sa identifice oportunitati si dezvolte relatii de business intre companiile de top din Taiwan si cele romanesti. Taiwan Trade Center organizeaza  o serie de evenimente adresate in special mediului de afaceri romanesc, fiind o punte de de comunicare comerciala intre Taiwan si Romania, astfel ca ambele parti sa identifice mai usor oportunitati de colaborare in zone particulare de industrii.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Plantele in vacanta Plantele in vacanta
Floarea comestibila de la fereastra Floarea comestibila de la fereastra
Cheesecake si caramel, o combinatie inspirata Cheesecake si caramel, o combinatie inspirata
Cum pastrezi in siguranta discurile de vinil Cum pastrezi in siguranta discurile de vinil
Cum sa alegi un zdrobitor bun si util Cum sa alegi un zdrobitor bun si util
Amenajeaza-ti micul atelier de pictura Amenajeaza-ti micul atelier de pictura

Vezi mai multe articole