Agentiile imobiliare se reprofileaza - 31 Martie 2009

31 martie, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Agentiile imobiliare se reprofileaza
 
Circa 10% din agentiile imobiliare, membre ale Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI), au dat faliment in ultimele sase luni, din cauza dificultatilor de pe piata, a declarat presedintele ARAI, Ruxandra Cleciu.
Dintre agentiile care inca isi continua activitatea pe piata, cea mai mare parte si-au completat portofoliul cu alte tipuri de servicii, precum amenajari interioare si curatenie.
"In ultimele sase luni, 10-15 agentii imobiliare membre ale ARAI si-au suspendat activitatea. Ceilalti membri, in lipsa vanzarilor de locuinte, traiesc din inchirieri, din consultanta, iar o parte din ei si-au dezvoltat activitati conexe, precum administrare de proprietati, amenajari interioare, mutari, curatenie", spune Cleciu. In prezent, ARAI reuneste peste 160 de membri in toata tara.
Potrivit acesteia, piata rezidentiala este in continuare blocata din cauza lipsei finantarii, iar introducerea sistemelor de finantare directa de la dezvoltatori nu a revigorat vanzarile de locuinte.
 
Sursa: Romania libera

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

ARAI: ARAI: "Zi de zi moare cate o agentie imobiliara"
RE/MAX anunță extinderea rețelei din România cu încă trei birouri! RE/MAX anunță extinderea rețelei din România cu încă trei birouri!
12 euro costa metrul patrat de curte englezeasca 12 euro costa metrul patrat de curte englezeasca
Lista cartierelor Lista cartierelor "vii" si "moarte" ale pietei imobiliare din Capitala
Cine isi permite casa fara avans Cine isi permite casa fara avans
Piata imobiliara romaneasca, ferita de criza Piata imobiliara romaneasca, ferita de criza

Vezi mai multe articole