on

Alege sa ai o relatie pe viata cu invelitoarea Rufster

13 iulie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

De fiecare data cand incepi o lucrare in casa ta, este foarte probabil ca te astepti ca aceasta sa reziste cat mai mult timp. Iar cand vine vorba despre acoperisul locuintei, mai mult ca sigur sperantele sunt ca aceasta va dura macar pe durata vietii tale. Exact de la aceasta idee a pornit si producatorul roman de invelitori Rufster, unul dintre Partenerii de Incredere ai Misiunea Casa.

Compania din Radauti propune din aceasta vara “o relatie pe viata cu invelitoarea ta”, un mesaj mai mult decat tentant pentru proprietarii care doresc sa ridice sau sa repare acoperisul propriei case anul acesta.

Solutia oferita este reprezentata de tigla metalica Rufster, care vine insotita si de promisiunea durabilitatii. Care sunt avantajele montarii tiglei metalice? Aceasta este, in prezent, cea mai accesibila varianta de invelitoare, datorita montarii rapide si a costului redus. In plus, materialele folosite sunt durabile si mai usoare decat celelalte optiuni disponibile pe piata. Ceea ce conteaza cel mai mult este, insa, faptul ca la final lucrarea va avea macar acelasi efect din punct de vedere estetic.

De ce Rufster?

Compania din Radauti a devenit in numai 5 ani unul dintre principalii producatori din Romania. Portofoliul Rufster cuprinde 4 modele de tigla metalica, profile de tabla cutata, sistem de drenaj, profile gips-carton si casete pentru fatada. De asemenea, producatorul ofera o gama larga de finisaje si culori, in limita stocurilor disponibile, cu o garantie de pana la 30 de ani.

Valorile Rufster sunt pretuirea increderii clientilor si transparenta in ceea ce priveste politica de comercializare a produselor sale. Un lucru important in procesul de fabricare a invelitorilor este acela ca toate comenzile sunt realizate din aceleasi loturi de materie prima, pentru a se evita diferentele de nuanta de pe acoperis.

Rufster se mai poate lauda si cu faptul ca le ofera clientilor sai dovada provenientei materiei prime prin Declaratia de Origine, un document care prezinta trasabilitatea materiei de la ruloul din care este produsa comanda si pana la livrarea acesteia.

In acelasi spirit, fiecare comanda este marcata cu datele produsului, iar clientul poate fi sigur ca a primit ceea ce a platit. Mai mult, beneficiarul final poate asista la realizarea comenzii si la testarea materialului chiar in fabrica.

In cazul in care argumentele de mai sus te-au convins, poti afla mai multe despre produsele Rufster pe site-ul www.rufster.ro.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum poti vopsi tabla de pe acoperis Cum poti vopsi tabla de pe acoperis
Importanta burlanelor pentru acoperis Importanta burlanelor pentru acoperis
Greseli pe care sa nu le faci la montarea termoizolatiei acoperisului Greseli pe care sa nu le faci la montarea termoizolatiei acoperisului
Cum sa alegem tigla metalica? 5 aspecte cheie Cum sa alegem tigla metalica? 5 aspecte cheie
Cum sa construiesti un acoperis pas cu pas Cum sa construiesti un acoperis pas cu pas
Ghid practic de montaj al sistemului de jgheaburi și burlane Ghid practic de montaj al sistemului de jgheaburi și burlane

Vezi mai multe articole