Amenajarea livingului in stil Feng Shui

Amenajarea livingului in stil Feng Shui

14 noiembrie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In Feng Shui livingul este asociat cu un element de foc. Livingul este o camera destinata relatiilor sociale si relaxarii unde pot fi dispuse obiecte de arta si colectii dragi. Este locul in care te uiti la televizor, asculti muzica sau discuti cu prietenii ori familia. Livingurile au devenit multifunctionale in ziua de azi, asa ca trebuie sa ai in preajma lucruri care sa te faca sa te simti confortabil.

Piesele de mobilier potrivite si aranjate corespunzator creeaza un mediu social relaxant. Este foarte important ca dispunerea acestora si combinatiile de culori sa alcatuiasca o atmosfera primitoare. Astfel:

• Mesele rotunde sunt mult mai potrivite pentru reuniuni informale decat cele rectangulare. O masa avand forma dreptunghiulara poate fi folosita daca nu este prea lunga. Este mult mai indicata masa in forma octogonala. Mesele din sticla, in special cele fara cadre, trebuie evitate deoarece fac imposibila relaxarea din cauza marginilor ascutite.
• Pentru plasarea televizorului este recomandat un dulapior cu usi care sa fie inchise din cand in cand putand fi astfel imbunatatita calitatea vietii prin desfasurarea de activitati variate in familie sau prin relaxarea in momente de liniste.
• Este indicat ca tavanul sa aiba inaltime variabila. Pentru obtinerea efectului de tavan “jos” (cu inaltime mica) trebuie ca lumina sa fie directionata in sus.
• De asemenea, se recomanda folosirea culorilor deschise in camera si a oglinzilor, daca se potrivesc in decor.
• Piesele de mobilier joase fac tavanul sa para mai inalt.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Biblioteci de poveste Biblioteci de poveste
Cele 5 elemente Feng Shui care aduc echilibrul in casa ta Cele 5 elemente Feng Shui care aduc echilibrul in casa ta
Tehnici Feng Shui pentru un somn linistit Tehnici Feng Shui pentru un somn linistit
Amenajarea Feng Shui pentru dormitor Amenajarea Feng Shui pentru dormitor
Feng Shui pentru casa Feng Shui pentru casa
Cum sa ai aer curat si sanatos in casa ta din centrul orasului? Cum sa ai aer curat si sanatos in casa ta din centrul orasului?

Vezi mai multe articole