Dormitor amenajat in stil Feng Shui

Amenajarea Feng Shui pentru dormitor

05 ianuarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Feng Shui, sau “vant si apa” in traducere, este arta de a-ti amenaja locuinta tinand cont de energiile chi si cele Yin si Yang ce curg prin incaperile acesteia. Prin armonizarea acestor energii existente, poti beneficia de imbunatatiri in ceea ce priveste anumite aspecte ale vietii tale, cum ar fi sanatatea, viata de cuplu sau starea materiala.

Este foarte important ca dormitorul, oaza de liniste in care te retragi dupa o zi grea la birou si locul din casa in care petrecem cel mai mult timp, sa fie amenajat conform sfaturilor specialistilor Feng Shui pentru a avea parte de noroc in dragoste si in domeniul financiar. Cu schimbari minore de mobilier, iti poti imbunatati stilul de viata considerabil.

In primul rand, trebuie sa fii atent la cromatica dormitorului. Culorile pe care le folosesti in aceasta incapere trebuie sa fie cat mai Yin, astfel incat poti opta pentru alb, crem, bej sau chiar nuante deschise de albastru. Daca aceste alegeri nu iti surad, specialistii recomanda sa nu le folosesti deoarece pot crea stari de disconfort, neutralizand beneficiile la care te astepti.

In al doilea rand, exista cateva locuri in dormitor care sunt potrivite pentru pozitionarea patului. Acest aspect este foarte important, mai ales pentru cupluri, deoarece poate influenta relatia intr-o masura destul de mare. Astfel, pentru a crea o energie pozitiva in dormitor, iti poti aseza patul sub un geam, intre doua usi sau in asa fel incat usa camerei sa se deschida spre acesta.

Daca doresti o schimbare pozitiva in viata ta, poti incepe prin a aprofunda arta Feng Shui si rezultatele nu vor intarzia sa apara.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Baie - amenajare Feng Shui Baie - amenajare Feng Shui
Tehnici Feng Shui pentru un somn linistit Tehnici Feng Shui pentru un somn linistit
Cum sa ai aer curat si sanatos in casa ta din centrul orasului? Cum sa ai aer curat si sanatos in casa ta din centrul orasului?
Biblioteci de poveste Biblioteci de poveste
Amenajarea livingului in stil Feng Shui Amenajarea livingului in stil Feng Shui
Feng Shui, folosirea in exces a celor 5 elemente Feng Shui, folosirea in exces a celor 5 elemente

Vezi mai multe articole