Amenajati-va baia de la bloc in stil Burj al Arab

17 iunie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

O chiuveta de lux poate ajunge sa coste si 5.000 de euro, inclusiv ...
V-ati gandit vreodata sa puneti vasul WC in dormitor? Dar sa umpleti cada printr-o baterie situata in tavan? Vreti sa va spalati pe maini cu apa care curge din oglinda?
 
Daca ati reusit sa ajungeti in Dubai si sa stati la Burj al Arab, ati apreciat cu siguranta luxul prezent peste tot, inclusiv in salile de baie. Acum va puteti utila baia in acelasi stil, totul este sa aveti suficienti bani.
 
"Ne adresam clasei medii si celor cu venituri substantiale. Prin clasa medie inteleg oameni cu venituri lunare de 350- 400 de euro. Cea mai ieftina varianta de utilare pentru o baie standard a unui apartament de bloc costa 700 de euro. Cea mai scumpa poate atinge si 100.000 de euro", a declarat pentru cititorii ziarului „Adevarul" Liviu Simion, director general Rosim`s.
 
Printre obiectele sanitare expuse se afla si cele apartinand marcii Kohler, aceeasi care utileaza si locatii turistice de lux. Cel mai scump produs este o cabina care contine hidromasaj, sauna si cromoterapie si costa 30.000 de euro.
 
Camera de baie digitala cu semineu, muzica si sauna
 
Contra sumei de maximum 5.000 de euro, va puteti transforma baia intr-una digitala. Apa va poate invalui din toate partile si puteti preseta temperatura apei pentru sase utilizatori diferiti. In plus, puteti dota camera cu semineu sau sauna.
 
"O asemenea camera, existenta si la Burj al Arab, poate fi amenajata si intr-o baie clasica de bloc si costa intre 400 si 5.000 de euro, in functie de sistemele folosite", explica Liviu Simion.
 
Variantele pentru a atinge maximum de confort si estetica sunt multiple, dar si costisitoare. Spre exemplu, o utilare completa a baii in gama Revival, cu aspect de epoca, costa aproximativ 8.500 de euro. Numai suportul de hartie igienica are un pret de 250 de euro.
 
Daca nu doriti sa pierdeti timpul curatand cada, puteti achizitiona, contra sumei de 6.000 de euro, o cada antibacteriana asemanatoare celor folosite in centrele medicale. Sunteti un om ocupat si nu aveti timp sa ajungeti la mare?
 
Puteti cumpara o cada care face valuri si, pe deasupra, si aeromasaj anticelulita. Puteti obtine efecte vizuale deosebite, precum apa care curge din tavan direct in cada sau din oglinda in lavoar, fara ca asta sa insemne neaparat ca sunteti inundat de vecinul de deasupra.
 
"Nu este nimic din ceea ce v-ati dori sau v-ati imagina ca poate sa faca un obiect sanitar pe care sa nu-l obtineti de la aceste articole", spune Simion. Va veti convinge cu siguranta de asta cand veti vedea in actiune WC-ul de 4.000 de euro, care poate fi pus oriunde in casa, nu numai in baie.
 
Sursa: Adevarul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Proprietarii de apartamente afiseaza preturi de criza - 13 Martie 2009 Proprietarii de apartamente afiseaza preturi de criza - 13 Martie 2009
BenQ lanseaza modelul LU950 BlueCore BenQ lanseaza modelul LU950 BlueCore
Pasii catre cea mai ieftina casa de vacanta Pasii catre cea mai ieftina casa de vacanta
Piata imobiliara se va relansa cand locuintele noi vor fi cumparate - 14 Septembrie 2009 Piata imobiliara se va relansa cand locuintele noi vor fi cumparate - 14 Septembrie 2009
Programul "Prima casa" demareaza peste o luna - 12 Iunie 2009 Programul "Prima casa" demareaza peste o luna - 12 Iunie 2009
Constructorii de locuinte merg catre clasa de mijloc Constructorii de locuinte merg catre clasa de mijloc

Vezi mai multe articole