on

Arctic a fost votat brandul de electrocasnice ce ofera cel mai bun raport calitate-pret

12 aprilie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Arctic, liderul pietei de electrocasnice din Romania, a fost certificat drept brandul de electrocasnice ce ofera cel mai bun raport calitate-pret de catre International Certification Association (ICERTIAS), demonstrand ca este unul dintre cele mai cunoscute si apreciate branduri romanesti. Certificarea a fost primita in urma votului romanilor si este parte a studiului ICERTIAS Best Buy Award 2019/2020.

Cu o istorie de aproape 50 de ani, Arctic se afla in topul preferintelor romanilor, fiind un brand recunoscut pentru calitatea produselor sale, pentru expertiza in domeniul electrocasnicelor, dar si pentru faptul ca s-a adaptat constant nevoilor consumatorilor sai, inovand si dezvoltand portofoliul de produse.

Arctic se afla aproape de familiile din Romania si cunoaste obiceiurile si traditiile acestora din interior, jumatate dintre familiile din Romania detinand cel putin un produs Arctic. Arctic este cel mai cunoscut brand de electrocasnice in ceea ce priveste notorietatea spontana si cea asistata*.

In piata din Romania, Arctic ofera o gama completa de peste 160 de produse, de la aparate frigorifice, masini de spalat rufe sau vase, aragaze si hote, pana la electrocasnice incorporabile (plite si cuptoare), dar si un pachet complet de servicii.

Arctic detine cea mai mare retea de service cu acoperire la nivel national, ce asigura consumatorilor servicii de calitate pe intreaga durata de viata a produselor, alaturi de consultanta specializata. In plus, produsele Arctic beneficiaza de cinci ani garantie, iar consumatoriii au posibilitatea de a le testa timp de 45 de zile.

Certificarea Best Buy Award 2019/2020 a fost acordata ca urmare a raspunsurilor oferite de 1.200 de romani participanti. Respondentii au fost intrebati care este cel mai bun brand de electrocasnice din Romania, in functie de raportul calitate-pret, iar cei mai multi dintre acestia au mentionat Arctic. Misiunea studiului ICERTIAS Best Buy Award este de a cunoaste experientele utilizatorului si perceptiile referitoare la produsele si serviciile despre care acestia considera ca ofera cel mai bun raport pret-calitate.

 

*Conform studiului cantitativ Ipsos, Septembrie 2018.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Grupul TeraPlast dedica Centenarului Marii Uniri campania Acasa, de 100 de ani! Grupul TeraPlast dedica Centenarului Marii Uniri campania Acasa, de 100 de ani!
HORNBACH a organizat „Scoala Altfel“: ateliere creative si lectii despre ecologie pentru elevi HORNBACH a organizat „Scoala Altfel“: ateliere creative si lectii despre ecologie pentru elevi
Apa mai scumpa pentru bucuresteni Apa mai scumpa pentru bucuresteni
De Craciun fii original si ofera cel mai dulce cadou Mozart! De Craciun fii original si ofera cel mai dulce cadou Mozart!
Top 10 vile de milioane de euro Top 10 vile de milioane de euro
Reamenajeaza-ti casa in noul sezon cu pachetul KUMA All for You Reamenajeaza-ti casa in noul sezon cu pachetul KUMA All for You

Vezi mai multe articole