on

Saptamana viitoare incepe PADINA FEST, festivalul de la inaltime

20 iulie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Joia viitoare (23 iulie 2015) incepe cea de a sasea editie de PADINA FEST, eveniment creat pentru iubitorii de muzica si de activitati sportive montane, pentru toti cei care iubesc si ocrotesc natura.

Conform traditiei, in timpul zilei au loc evenimente sportive si activitati recreationale din cele mai indraznete - Maratonul Bucegilor, catarari pe stanca, rapel sau tiroliene, ateliere de aventura, iar serile sunt dedicate in exclusivitate concertelor.

Joi vor urca pe scena Padina Fest 3 trupe la inceput de drum: The Purple Dandies, Gray Matters si Posta Mare (Timisoara).

Noaptea de vineri va fi rock, astfel ca pe 24 iulie vor sustine concerte cele mai bune trupe de rock si alternative ale momentului: Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Firma.

Sambata seara va avea loc traditionalul concert Suie Paparude, Firkin (Ungaria) vor sustine un concert incendiar pe ritmuri irlandeze, NAKED (Serbia) vor combina indrăznet sonorităti preluate din traditia balcanică cu elemente de swing si free-jazz, iar  Niste  Baieti ne vor canta in  ritmuri punk slagarele anilor ’80. 

Un eveniment aparte il reprezinta redeschidera Pesterii Ialomita, care in ultimul an a fost inchisa pentru reamenajari. Momentul va fi punctat de Camerata Muntenia printr-un recital de exceptie sambata, 25 iulie, incepand cu orele 11:00 a.m.

Camerata Muntenia va mai sustine un recital si pe scena Padina Fest, dar duminica dimineata, tot de la ora 11:00.

Ca in fiecare an, festivalul Padina Fest este susutinut de catre Consiliul Judetean Dambovita prin Centrul Judetean de Cultura, Primaria Moroeni, Asociatia Salvatorilor Montani din Romania, Heineken Romania, Generali Romania, 360 Revolution, Hotel Pestera, Asociatia Mainoi, Smartatletic, ALIAT si multi altii.

Pentru al 6-lea an consecutiv, promovarea Muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana prin impunerea unui regulament de festival si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural raman prioritaţile Padina Fest si pentru editia din 2015 a festivalului, care se va desfasura in perioada 23-26 iulie pe Platoul Padina din Muntii Bucegi, la 1509 m altitudine.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

ANL a construit doar jumatate dintre locuintele pe care le-a promis ANL a construit doar jumatate dintre locuintele pe care le-a promis
Sistemul unic de inregistrare Sistemul unic de inregistrare
Cel mai mare magazin Douglas, deschis in Bucuresti Mall Vitan Cel mai mare magazin Douglas, deschis in Bucuresti Mall Vitan
Se scumpeste energia Se scumpeste energia
Tranzactiile cu terenuri, in stagnare - 26 August 2009 Tranzactiile cu terenuri, in stagnare - 26 August 2009
Un roman cu salariu mediu isi permite un apartament cu 2 camere in 50-60 de ani Un roman cu salariu mediu isi permite un apartament cu 2 camere in 50-60 de ani

Vezi mai multe articole