on

Saptamana viitoare incepe PADINA FEST, festivalul de la inaltime

20 iulie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Joia viitoare (23 iulie 2015) incepe cea de a sasea editie de PADINA FEST, eveniment creat pentru iubitorii de muzica si de activitati sportive montane, pentru toti cei care iubesc si ocrotesc natura.

Conform traditiei, in timpul zilei au loc evenimente sportive si activitati recreationale din cele mai indraznete - Maratonul Bucegilor, catarari pe stanca, rapel sau tiroliene, ateliere de aventura, iar serile sunt dedicate in exclusivitate concertelor.

Joi vor urca pe scena Padina Fest 3 trupe la inceput de drum: The Purple Dandies, Gray Matters si Posta Mare (Timisoara).

Noaptea de vineri va fi rock, astfel ca pe 24 iulie vor sustine concerte cele mai bune trupe de rock si alternative ale momentului: Alternosfera, Luna Amara, Robin and the Backstabbers, Firma.

Sambata seara va avea loc traditionalul concert Suie Paparude, Firkin (Ungaria) vor sustine un concert incendiar pe ritmuri irlandeze, NAKED (Serbia) vor combina indrăznet sonorităti preluate din traditia balcanică cu elemente de swing si free-jazz, iar  Niste  Baieti ne vor canta in  ritmuri punk slagarele anilor ’80. 

Un eveniment aparte il reprezinta redeschidera Pesterii Ialomita, care in ultimul an a fost inchisa pentru reamenajari. Momentul va fi punctat de Camerata Muntenia printr-un recital de exceptie sambata, 25 iulie, incepand cu orele 11:00 a.m.

Camerata Muntenia va mai sustine un recital si pe scena Padina Fest, dar duminica dimineata, tot de la ora 11:00.

Ca in fiecare an, festivalul Padina Fest este susutinut de catre Consiliul Judetean Dambovita prin Centrul Judetean de Cultura, Primaria Moroeni, Asociatia Salvatorilor Montani din Romania, Heineken Romania, Generali Romania, 360 Revolution, Hotel Pestera, Asociatia Mainoi, Smartatletic, ALIAT si multi altii.

Pentru al 6-lea an consecutiv, promovarea Muntilor Bucegi si a turismului la mare altitudine, ridicarea gradului de educare montana prin impunerea unui regulament de festival si ecologizarea zonei cu scopul de a conserva patrimoniul natural raman prioritaţile Padina Fest si pentru editia din 2015 a festivalului, care se va desfasura in perioada 23-26 iulie pe Platoul Padina din Muntii Bucegi, la 1509 m altitudine.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Liber la constructii in Poiana Brasov Liber la constructii in Poiana Brasov
Chiriasii ANL isi pot cumpara locuintele daca platesc suma integral Chiriasii ANL isi pot cumpara locuintele daca platesc suma integral
Tefal Ingenio – Inspira-te, creeaza, gateste! Tefal Ingenio – Inspira-te, creeaza, gateste!
Cazacu: «Peste 40% din imobilele centrului istoric al Capitalei sunt in litigiu» Cazacu: «Peste 40% din imobilele centrului istoric al Capitalei sunt in litigiu»
Grupul Mantor a obtinut PUZ-ul pentru construirea ansamblului rezidential Trastevere Grupul Mantor a obtinut PUZ-ul pentru construirea ansamblului rezidential Trastevere
Garantia pentru Garantia pentru "Prima Casa", acordata si pentru construirea de locuinte - 18 Iunie 2009

Vezi mai multe articole