Imprumut pentru locuinta cu perioada de gratie de patru ani

12 iulie, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Credit Europe Bank (fosta Finansbank) a lansat credite ipotecare si imobiliare in euro, ce beneficiaza de o perioada de gratie de 4 ani.
In primele sase luni clientul nu plateste nimic, ulterior, pana la implinirea termenului de 4 ani, achitand doar dobanda.
Creditele pot fi contractate pe o perioada maxima de 30 ani, iar dobanda de 6,5% este fixa in primul an, ulterior variind in functie de EURIBOR la 12 luni la care se adauga 4,5 puncte procentuale.
Limita de finantare poate urca pana la 95% din valoarea imobilului achizitionat sau construit, din care 75% reprezinta creditul ipotecar/imobiliar si 20% un imprumut de nevoi personale garantat cu ipoteca.
In afara de dobanda se mai percepe un comision de analiza dosar de 10 euro, comision de acordare de 1% si in cazul creditului imobiliar un comision de administrare de 0,05% pe luna la sold.
 
Sursa: Gandul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Amenzi de 3.000 de lei pentru cei de la bloc Amenzi de 3.000 de lei pentru cei de la bloc
Creditarea, din ce in ce mai permisiva cu limitele de varsta Creditarea, din ce in ce mai permisiva cu limitele de varsta
Apartamente de lux in Baneasa Apartamente de lux in Baneasa
Cum ne pregatim pentru inceperea scolii in pandemie Cum ne pregatim pentru inceperea scolii in pandemie
Castiga noua ta locuinta mergand la shopping in Bucuresti Mall Vitan! Castiga noua ta locuinta mergand la shopping in Bucuresti Mall Vitan!
Scumpirea locuintelor poate goni investitorii spre Moldova sau Serbia Scumpirea locuintelor poate goni investitorii spre Moldova sau Serbia

Vezi mai multe articole