Aseaza-te cu stil pe scaunul potrivit

24 septembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Nu exista locuinta indiferent cat de mare sau mica ar fi, in care sa nu fie macar un scaun. Pentru aceasta piesa de mobilier sunt mii de forme si culori, finisaje si preturi. Cele mai utilizate materiale pentru un scaun modern sunt: aluminiu, plastic, piele, rattan, crom, fier forjat sau lemn. Alegerea potrivita depinde de un design flexibil care permite incadrarea unui scaun in orice stil de amenajare.
 
scaune ergonomice
Cu cat este mai ingenios realizat, cu atat va putea fi utilizat in mai multe spatii ale casei, bucatarie, living sau dormitor. Fie ca sunt mobile, fixe, masive, pliante, clasice sau moderne, scaunele au rolul lor, destul de important in viata noastra. Le redescoperim, poate mereu sub alta forma si culoare cand ne vizitam prietenii, la intalnirile de la restaurat sau in biroul unei firme, devenind practic un obiect banal ce trece neobservat. Acasa, rolul sau este cu adevarat indeplinit atunci cand completeaza decorul si ofera confortul necesar.
 
scaune "floare"
Cel mai important este sa gasiti un echilibru intre calitate si pret, imbinand in egala masura partea functionala cu estetica. Designerii recomanda alegerea scaunelor in functie de spatiul in care sunt utilizate. Pentru bucatarie, mai exact pentru zona de luat masa, scaunele sunt esentiale. Aici sunt indicate modelele cu spatar, invelite in material textil, in diverse culori asortate mobilierului.
 
In living scaunele trebuie sa fie comode, confortabile si elegante. Este spatiul in care se pune mare accent pe design si stil pentru ca, de regula petrecem aici mult timp cu prietenii ori familia. Cum in dormitor piesa de rezistenta este patul, de preferat ar fi sa nu existe mai mult de 1 pana la 3 tabureti, de regula folositi pentru masa de toaleta a doamnei. Daca intentionati sa va impresionati prietenii cu un model special ales pentru living, va puteti inspira din colectiile Giovannetti, piese cu un design deosebit de elegant. Pentru ca sunt in tendinte accentele florale si culorile puternice, de ce sa nu incercati o schimbare si poate chiar un scaun in forma de floare. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Camera ideala - sfaturi pentru amenajari interioare Camera ideala - sfaturi pentru amenajari interioare
Amplasarea oglinzilor in interiorul locuintei Amplasarea oglinzilor in interiorul locuintei
Curatenia si decorarea casei pentru Paste Curatenia si decorarea casei pentru Paste
Oglinzi – Catre un spatiu generos Oglinzi – Catre un spatiu generos
O mangaiere pentru ochi si talpi: covorul traditional romanesc O mangaiere pentru ochi si talpi: covorul traditional romanesc
Elemente decorative: lumanarile Elemente decorative: lumanarile

Vezi mai multe articole