on

BenQ lanseaza modelul LU950 BlueCore

09 august, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul solutiilor de imagine si lider global pe piata de proiectoare cu tehnologie DLP®, anunta disponibilitatea modelului LU950, ultima aditie la seria de videoproiectoare laser BlueCore. Noul model este conceput sa ofere un nivel mare de luminozitate, folosind avantajele tehnologiei cu laser timp de peste 20.000 de ore fara interventii din partea utilizatorului.

BenQ LU950 este dotat cu un sistem de proiectie BlueCore capabil sa genereze 5000 de ANSI lumeni, imagini clare cu luminozitate intensa si rezolutii WUXGA.

LU950 ofera solutia de proiectie ideala pentru mediile de afaceri actuale” a declarat Conway Lee, Presedintele BenQ Corporation. “Pe langa calitatea excelenta a imaginilor si durabilitatea superioara oferita de proiectia laser BlueCore, LU950 ofera exact acele capabilitati de instalare necesare unei sali de conferinta, eliminand astfel costurile si dificultatile ce apar in general la instalarile AV.

Imbunatatind durabilitatea sursei de lumina laser BlueCore si bazandu-se pe fiabilitatea DLP dovedita, BenQ LU950 vine echipat cu tehnologia de ultima ora, precum BenQ Dust GuardTM Pro sistemul ce protejeaza impotriva prafului: modulul laser, sistemul optic sigilat al cipul DMD, discul de culori dublu capabil sa ofere culori RGBY intense, precum si toate componentele optice. Dust GuardTM Pro elimina posibilele erori datorate prafului de pe senzor si discul de culoare, eventualele pete de pe imaginile proiectate si combate degradarea culorilor, totul pentru a livra o imagine de calitate fara costuri suplimentare si timp pierdut in service.

Pentru a se adapta diverselor nevoi ale salilor de conferinte, centrelor de dezvoltare si salilor de lectura de toate dimensiunile, LU950 ofera posibilitatea ajustarii pe orizontala si verticala, zoom mare de 1.6X si capabilitati de proiectie la 360 de grade, precum si optiunea de a mari sau micsora digital imaginea. Toate aceste setari pot fi salvate in memoria interna, facilitand astfel o flexibilitate mai mare la instalare.

BenQ LU950, ofera si compatibilitate completa cu solutii third-party, precum Extron, Crestron, AMX si Pj-Link. Astfel, videoproiectorul poate fi gestionat din BenQ MDA (Multiple Display Administration), permitand inginerilor IT sa controleze si sa verifice intr-un mod foarte eficient mai multe proiectoare.

BenQ LU950 este disponibil in Romania din luna August prin distribuitorii autorizati.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Pedepsele pentru infractiunile de la bloc Pedepsele pentru infractiunile de la bloc
Apartamentele din Bucuresti sunt de doua ori mai scumpe decat in Budapesta - 12 Februarie 2009 Apartamentele din Bucuresti sunt de doua ori mai scumpe decat in Budapesta - 12 Februarie 2009
O treime dintre romani au salariu prea mic pentru O treime dintre romani au salariu prea mic pentru "Prima Casa" - 30 Iunie 2009
"Prima casa" poate fi una gata ipotecata. Notarii dispar din schema - 22 Iulie 2009
Piata inchirierilor de apartamente: Oferte tot mai multe, chirii tot mai mici - 9 Martie 2009 Piata inchirierilor de apartamente: Oferte tot mai multe, chirii tot mai mici - 9 Martie 2009
Timp liber in natura si amenajarea piscinei, proiectele lunii iulie la HORNBACH Timp liber in natura si amenajarea piscinei, proiectele lunii iulie la HORNBACH

Vezi mai multe articole