on

BIFE-SIM 2019 – o incursiune in fascinanta lume a mobilei!

19 august, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Romexpo, in parteneriat strategic cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania (APMR) si Camera de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) organizeaza, in perioada 12-15 septembrie 2019, in Pavilioanele B1 si B2, cea de-a XXVIII-a editie a BIFE-SIM – Targ international de mobila, echipamente si accesorii.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo sustine producatorii romani si importatorii si le asigura o platforma de expunere organizata la standarde internationale, un spatiu unde timp de patru zile acestia isi prezinta produsele si serviciile direct celor interesati sa le achizitioneze. 

BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei romanesti  si aduce in prim-plan atat tehnologiile si metodele de realizare a pieselor de mobilier, cat si ultimele concepte si tendinte.

In 2018, BIFE-SIM a adunat aproximativ 14.000 de vizitatori si 270 expozanti din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Germania, Grecia, Ungaria, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Elvetia si Turcia, pe o suprafata expozitionala de 27.221  de metri patrati.

Ce isi propune BIFE-SIM in 2019?

BIFE-SIM dispune de o sectorizare bine definita, menita sa puna in valoare toti jucatorii de pe piata de mobila romaneasca sau internationala. Asadar, targul isi asteapta expozantii cu sectoarele:

  • Salonul Clasic;
  • Salonul Design;
  • Salonul Confort;
  • Salonul Bucatarii;
  • Salonul Decoratiuni si Corpuri de Iluminat;
  • Salonul Echipamente, Masini, Utilaje, Materii Prime si Accesorii.

Avand in vedere interesul crescut manifestat de vizitatori in ultimii ani pentru industria mobilei si piata in continua dezvoltare, organizatorii estimeaza ca BIFE-SIM 2019 va atrage aproximativ 15.000 de vizitatori.

Ca o noutate, la BIFE-SIM 2019 isi pot permite sa participe si firmele mai mici, prin accesarea Programului de sustinere a internationalizarii operatorilor economici romani, cu finantare de la bugetul de stat. Acestia pot beneficia de sustinere financiara de 25.000 de lei pentru participarea la expozitie.

Participarea internationala devenita deja traditie la BIFE-SIM arata ca eforturile firmelor romanesti din ultimii ani de a se pozitiona corect pe piata externa si eforturile Romexpo si APMR, ca co-organizatori, de a pregati un eveniment comparabil cu cele din afara granitelor, au dat rezultate. La editia de anul acesta a BIFE-SIM estimam participarea a peste 225 de firme, targul contribuind an de an la construirea de parteneriate trainice intre expozantii romani si cei straini, reprezentand punctul de pornire pentru viitoare proiecte de succes. 

BIFE-SIM 2019 nu este doar locul unde calitatea, varietatea si ingeniozitatea mobilierului isi dau intalnire, ci si locul de desfasurare a multor evenimente conexe concretizate in demonstratii de prelucrare a lemnului, simulari de design interior, conferinte si seminarii precum Conferinta de Design, Concursul National de Design editia a XVII -a, tombole cu premii pentru vizitatorii specialisti si publicul larg!

BIFE-SIM 2019 se desfasoara in acelasi timp cu cea de-a XXVI – a editie Antique Market – Targ de obiecte de arta si antichitati, organizat in Pavilioanele C1 si C2.

Program de vizitare:

12-15 septembrie 2019: intre 10.00-18.00

Acces BIFE-SIM:

Bilet intrare adulti si studenti: 20 lei/zi

Cost parcare: 5 lei/ora

Acces Antique Market: gratuit

Mai multe informatii despre eveniment se gasesc pe: www.bife-sim.ro si pagina de Facebook @BIFESIM.

    

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Viziteaza Expozitia TIMTOS x TMTS 2022 Viziteaza Expozitia TIMTOS x TMTS 2022
Cum e in casa la Mark Zuckerberg, detinatorul Facebook Cum e in casa la Mark Zuckerberg, detinatorul Facebook
Primariile nu vor sa vanda locuintele ANL, pentru ca nu isi recupereaza banii pe teren - 18 iunie 2010 Primariile nu vor sa vanda locuintele ANL, pentru ca nu isi recupereaza banii pe teren - 18 iunie 2010
Proiect imobiliar gigant pe platforma Tractorul Brasov Proiect imobiliar gigant pe platforma Tractorul Brasov
Campania Campania "Castiga curatenie si stralucire cu Ceresit!" si-a desemnat castigatorul marelui premiu!
MFP imprumuta 3,5 mld. euro pentru reabilitarea termoficarii si a locuintelor MFP imprumuta 3,5 mld. euro pentru reabilitarea termoficarii si a locuintelor

Vezi mai multe articole