on

Bio Set va invita la standul propriu in cadrul targului virtual RomTherm din 8-11 aprilie

05 aprilie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

ROMEXPO organizeaza in perioada 8-11 aprilie 2021 editia virtuala a expozitiei internationale pentru instalatii, echipamente de incalzire, racire si conditionarea aerului - ROMTHERM. In cadrul expozitiei, companiile participante propun instalatii diverse, precum cele de alimentare cu apa, sanitare si canalizare;

 

Intre companiile exponente, Bio Set se remarca cu o oferta generoasa, utila, cu plusuri notabile. Compania produce statii de epurare prin tehnologii de varf, apreciate la nivel global, specializandu-se in productia de echipamente care sa se materializeze in cele mai bune solutii pentru cei care le achizitioneaza.

 

In ce consta oferta Bio Set si ce plusuri asigura in comparatie cu concurenta?

 

In cadrul ROMTHERM, Bio Set va expune urmatoarele tipuri de statii de epurare:

 • statiile de epurare EasySET: sunt solutii eficiente pentru epurarea apelor uzate, cu aplicabilitate in cadrul obiectivelor locuite de cel mult 50 de persoane. Tehnologia de aspersare a straturilor biologice utilizata de Bio Set in productia acestor tipuri de statii permite utilizarea in conditii optime in gospodarii individuale, blocuri de locuinte, cartiere, pensiuni, intreprinderi de productie, scoli, birouri si multe alte locatii similare;
 • statiile de epurare RotoSET: sunt solutii optim de utilizat pentru epurarea apelor reziduale ce provin de la gospodarii care nu sunt racordate la reteaua de canalizare. Prin faptul ca se utilizeaza tehnologie inovativa de rotatie a straturilor biologice RBC, Bio Set a reusit sa ofere un produs care asigura o eficienta cu mult mai mare de epurare, in comparatie cu alte tipuri de statii de epurare si costuri mici de exploatare.

 

Aspectele care evidentiaza statiile de epurare BIO SET se materializeaza, de fapt, in urmatoarele avantaje:

 • costurile de exploatare sunt mici in comparatie cu alte tehnologii;
 • functionare fundamentata pe o tehnologie rezistenta la subincarcare;
 • prin utilizarea acestor statii se elimina mirosurile neplacute;
 • rezervoarele sunt rezistente, fiind executate din GRP;
 • toate modelele produse de companie au o functionare silentioasa;
 • deservirea este facila.

 

 

Diferenta dintre statiile de epurare Bio Set si fosele septice

 

Intre statiile de epurare produse de Bio Set si fosele septice exista o serie de diferente importante:

 • prin utilizarea statiilor de epurare, se pot obtine economii semnificative pentru vidanjare, pentru ca operatiunile specifice se fac mai rar;
 • in cazul foselor septice se recomanda utilizarea de bioactivator, prin urmare, in discutie intra costuri suplimentare de intretinere. Nu este si cazul statiilor de epurare;
 • in cazul in care se monteaza fose septice, riscul de poluare a panzei freatice este mai mare;
 • daca vidanjarea nu se face la timp, riscul raspandirii mirosurilor neplacute este mai mare in cazul foselor septice.

 

Compania Bioset produce statii de epurare a apelor uzate care pot fi utilizate cu randament maxim in imobile in care locuiesc una sau mai multe familii, in pensiuni si hoteluri, scoli si gradinite, pana la centre urbane si rurale intregi. Acesta este motivul pentru care clientii companiei pot face parte dintr-o diversitate de categorii:

 

"Clientii nostri includ cumparatori individuali, angrosisti, birouri de proiectare, companii contractante, dar si unitati ale administratiei publice locale. Va incurajam sa va familiarizati cu oferta noastra!"

 

Cine este Bio Set

Bio Set este o companie poloneza, a carei oferta generala se adreseaza pietelor internationale. Propunerile inovative pe care compania le face pe piata de profil, constau in:

 • statii de epurare a apelor uzate menajere (unitati RotoSET 5-20) destinate locatiilor cu 2-20 locuitori;
 • statii de epurare locale (unitati RotoSET 25-400) destinate locatiilor cu 21-400 locuitori;
 • statii de epurare municipale (unitati RotoSET 500-40000) destinate locatiilor cu 500-40000 locuitori;
 • gestionarea namolului cu ajutorul echipamentelor AgroSET, instalatiilor de insacuire, preselor de deshidratare a namolului, granulatoarelor, centrifugelor, echipamentelor de dozare a varului, grilajelor, sitelor.

 

De ce participarea la targul RomTherm este o idee smart?

 

Pe tot parcursul expozitiei, participantii pot sa asiste la prezentari ale unor tehnologii si concepte inovatoare pe care firmele expozante le propun. In cadrul RomTherm se pot incheia contracte, semna parteneriate, achizitiona produse expuse si se poate participa la conferintele informative si la demonstratii.

 

Logarea se face gratuit pe platforma, inainte de deschiderea expozitiei virtuale. Standurile se pot vizita din confortul propriei locuinte. Exista posibilitatea interactiunii directe dintre expozanti si vizitatori - prin chat sau video call.

 

Program de vizitare

8-11 aprilie 2021, interval orar 10.00-18.00

 

Bio Set va invita la standul companiei pentru o experienta in care tehnologia si inovarea sunt in concordanta cu utilitatea si performanta!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Centrale termice... bucatarie sau balcon, perete sau pardoseala? Centrale termice... bucatarie sau balcon, perete sau pardoseala?
Ce solutii alegi pentru izolarea conductelor Ce solutii alegi pentru izolarea conductelor
Eficientizarea consumului de energie Eficientizarea consumului de energie
Tubes - radiatoare cu personalitate Tubes - radiatoare cu personalitate
Cum reduci factura la caldura – Recomandari de la profesionisti Cum reduci factura la caldura – Recomandari de la profesionisti
Confortul termic Confortul termic

Vezi mai multe articole