on

Bucuresti Mall Vitan aduce in Romania primele premii Hermes

27 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Proiectul "Atlantida pierdută" al București Mall Vitan, ce a presupus decorațiuni complexe și acțiuni de CSR, a obținut cinci premii internaționale Hermes (două trofee de aur și trei de platină), primele distincții de acest tip oferite în România.

Cele cinci premii internaționale acordate recent primului centru comercial modern din România pentru proiectul "Atlantida pierdută" au fost obținute la categoriile Campanie integrată de marketing, PR/Comunicare pentru programe strategice, Campanie de marketing integrată cu CSR, Decorațiuni și PR/ Comunicare pentru proiecte de CSR. Acestea sunt primele trofee de acest tip oferite în România.

Premiile Hermes se acordă în urma unei competiții internaționale dedicate profesioniștilor din industriile creative și recompensează eforturile lor în ceea ce privește conceptul, redactarea și designul materialelor și programelor tradiționale de marketing, dar și ale tehnologiilor emergente.

Proiectul "Atlantida pierdută" al București Mall a pornit de la ideea ca, în sezonul de vară, zona centrală a centrului comercial să recreeze un moment din existența legendarului oraș. Inițiativa a avut drept premisă faptul că singurele martore ale scufundării Atlantidei ar fi putut fi niște personaje mitologice. Ca atare, sub cupola București Mall Vitan, clienții și vizitatorii au putut descoperi ultimele dovezi ale existenței Atlantidei: trei sirene surprinse în ascensiunea lor către suprafața apei.

A fost nevoie de resurse impresionante pentru a aduce la viață cele trei personaje mitologice: 1.900 de metri de pânză, 6.400 de metri de cusături, doi croitori care au muncit 320 de ore și alte 2.500 de ore de realizare a sirenelor.

A doua fază a proiectului a fost demarată pe 5 august 2017: o echipă de voluntari ai București Mall, alături de Every Can Counts Romania, program european dedicat reciclării și colectării dozelor din aluminiu, a strâns 4.000 de astfel de deșeuri pe o rază de patru kilometri, pe plaja din Mamaia, populată de aproximativ 10.000 de oameni. Ca urmare a acestei acțiuni, 800 de doze de aluminiu au fost transformate într-o operă de artă inedită. De luni, 15 august, aceasta, intitulată Atlantida pierdută, a putut fi văzută de clienții și vizitatorii centrului comercial în zona fântânii din incinta acestuia. La finalul expoziției, toate dozele care au fost strânse vor fi reciclate.

Acest demers a fost iniţiat de Bucureşti Mall din dorința de a contribui la procesul de curățare a spațiilor publice și de reciclare şi desfăşurat cu sprijinul  Every Can Counts România, program prin care publicul din 10 ţări europene este încurajat să acorde atenţie acestui tip de activitate.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Notarii reduc taxele la tranzactiile imobiliare - 31 august 2010 Notarii reduc taxele la tranzactiile imobiliare - 31 august 2010
Gaze naturale mai scumpe pentru populatie Gaze naturale mai scumpe pentru populatie
Subventie pentru locuinte - 2005-03-31 Subventie pentru locuinte - 2005-03-31
Case subventionate si pentru necasatoriti Case subventionate si pentru necasatoriti
Subventie de 20% pentru casele tinerilor Subventie de 20% pentru casele tinerilor
Esop: Chiriasii vor incepe sa tina cont si de costurile de intretinere - 3 Martie 2009 Esop: Chiriasii vor incepe sa tina cont si de costurile de intretinere - 3 Martie 2009

Vezi mai multe articole