on

Camera copilului, sfaturi si idei

20 decembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Rolul pieselor de mobilier care alcatuiesc camera copilului este foarte important pentru confortul si dezvoltarea armonioasa a celor mici.

Incepand cu patul care este esential pentru calitatea somnului, spatiile de depozitare si pana la crearea biroului, piesele de mobilier utilizate in diverse decoruri pentru dormitoare copii moderne si adaptate personalitatii celor mici sunt in prezent accesibile, atat ca pret, cat si ca posibilitati de fabricare.

Ce trebuie sa luati in considerare atunci cand decorati camera copiilor?

Dincolo de estetica armonioasa a mobilierului selectat pentru a decora camera copiilor, aceasta incapere trebuie sa le inspire celor mici liniste, siguranta si o ambianta placuta.

Stabilirea bugetului — Un prim pas pentru inceperea cercetarii pieselor de mobilier in magazinele fizice si cele online consta in stabilirea unui buget si cat se poate extinde acesta;

Dimensiunile spatiului de mobilat — Dupa masurarea spatiului disponibil si stabilirea pieselor de mobilier dorite, va fi mult mai usor sa reduceti optiunile existente;

Echilibru intre preferintele parintilor si cele ale copiilor — Cu exceptia cazului in care amenajati camera unui bebelus, consultarea copiilor in vederea decorarii spatiului reprezinta o etapa importanta si un moment de responsabilizare.

Indiferent de varsta, copiii au preferinte in materie de culori si chiar design. Pentru reducerea timpului de selectare, prezentati-le celor mici optiunile care corespund dimensiunilor si preferintelor lor, dar care sa se incadreze in bugetul prestabilit;

Alegerea pieselor de mobilier rezistente — Designul pieselor de mobilier create in prezent pentru decorarea camerelor de copii permit mentinerea aceluiasi decor pentru mai multi ani, pe masura ce copiii vor creste.

In privinta culorilor selectate este recomandata alegerea unor nuante neutre, care sa fie in tendinte o perioada lunga de timp.

Atat camerele pentru baieti, cat si cele pentru fete pot contine tonuri calde de bej, verde, gri sau galben.

Citeste continuarea aici.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa iti amenajezi casa pentru siguranta copiiilor Cum sa iti amenajezi casa pentru siguranta copiiilor
Cum alegi corect biroul copilului Cum alegi corect biroul copilului
Tavane fotoluminiscente pentru camera copiilor Tavane fotoluminiscente pentru camera copiilor
Amenajarea camerei copilului Amenajarea camerei copilului
Camera copilului. Nu doar decoratii, ci pretexte pentru joaca Camera copilului. Nu doar decoratii, ci pretexte pentru joaca
Cum sa amenajezi camera copiilor – Sfaturi si idei Cum sa amenajezi camera copiilor – Sfaturi si idei

Vezi mai multe articole