Amenajare dormitor copil

Idei pentru amenajarea dormitorului unui baietel

03 iunie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Toata lumea stie, baiatul este mandria tatalui si orice tata va incerca sa-i transmita fiului pasiunile si hobby-urile sale. Tatal isi va lua fiul la pescuit, la stadion, la spalatoria auto, dupa caz. Pentru orice copil, camera in care doarme, se joaca si creste este foarte importanta pentru dezvoltarea personalitatii sale. Mai precis, designul camerei. Iata cateva idei de amenajare a camerei pustiului tau.

Camera – masina. Majoritatea baietilor sunt pasionati de masini inca de mici si toate jucariilor lor sunt masinute. Plus trenuri, avioane, elicoptere sau tancuri, dar toate astea sunt din acelasi registru, roti puse in miscate de un motor. Intr-o astfel de camera va trebui sa aduci un pat sub forma de masina sau, daca ai doi baieti, paturi suprapuse care imita celebrele autobuze rosii londoneze. Mai ai nevoie de o mocheta cu desene de strazi, cai ferate si orase, plus de un tapet din acelasi registru. Stii bine ca baietii se joaca adesea cu masinile si pe pereti.

Camera de pirati. Evident, patul pustiului va fi sub forma de corabie, dar fara catarge si vele. Poti decora peretii camerei si mobila cu desene cu valuri, plaje, nisip, dar si cu imagini de pirati din desene animate sau filme. E musai ca pustiul tau sa si aiba cateva tricouri marinaresti.

Camera de astronaut. Multi baieti viseaza sa zboare, sa piloteze avioane sau rachete spatiale. Daca iti este greu sa gasesti un pat sub forma de avion sau nava spatiala, gaseste macar o lenjerie de pat in care fiul tau va arata ca un cosmonaut.

Camera zoo. Desene sau poze cu fazani, iepuri, caprioare, sau animale exotice, zebre, elefanti si cimpanzei. O camera atlas zoologic il va ajuta pe pustiul tau sa fie mai aproape de natura si sa-si dezvolte cultura generala inca dinainte sa mearga la scoala.

Camera Disney. Este foarte usor sa-i oferi copilului tau o astfel de camera, tot ce trebuie sa faci este sa o decorezi cu celebrele personaje ale lui Walt Disney: Donald Duck, Mikey Mouse, Pluto, Cip & Dale. Le poti colanta pe pereti, pe mobila, poti cauta mocheta sau lenjerie pentru pat cu acesti poznasi animati. Evident, poti cumpara si jucarii din acelasi univers animat.

Indiferent daca te vei inspira din aceste 5 propuneri ale noastre sau vei alege altele, cu siguranta il vei face fericit pe baietelul tau daca-i vei amenaja un astfel de dormitor.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum sa iti amenajezi casa pentru siguranta copiiilor Cum sa iti amenajezi casa pentru siguranta copiiilor
Camera copilului, sfaturi si idei Camera copilului, sfaturi si idei
Amenajarea camerei copilului Amenajarea camerei copilului
Camera copilului. Nu doar decoratii, ci pretexte pentru joaca Camera copilului. Nu doar decoratii, ci pretexte pentru joaca
Personalizarea mobilei prin pictura Personalizarea mobilei prin pictura
Mobilier compact pentru copii Mobilier compact pentru copii

Vezi mai multe articole