Vizual concurs Aero 360

Castiga si scapa de umiditate cu Ceresit AERO 360º

23 noiembrie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cum ar fi sa scapi de umiditatea excesiva din casa ta cu ajutorul unui dezumidificator Ceresit AERO 360º pe care-l castigi chiar acum, la concursul la care te invitam sa participi? Ar fi fantastic, asa-i?

Dar hai intai sa-ti povestesc cateva lucruri despre umiditate si despre Ceresit AERO 360º si sa-ti spun de ce este util sa ai un dezumidificator la tine acasa.

Desi pare greu de crezut, tu si familia ta produceti intr-o zi aproximativ 12 litri de apa, sub forma de vapori. Cum produceti aceasta umiditate excesiva? Prin activitatile casnice obisnuite precum gatitul, folosirea camerei de baie, spalarea hainelor etc. Umiditatea excesiva constituie o amenintare atat pentru locuinta, cat si pentru sanatatea celor care locuiesc intr-un mediu cu umiditate ridicata.

Efectele negative ale umiditatii excesive
Umiditatea in exces conduce la aparitia condensului si a mucegaiului in locuinta, a mirosurilor neplacute, la deteriorarea peretilor, a tapetului, a pardoselii si chiar a materialelor textile. Totodata, umiditatea ridicata influenteaza negativ durata de viata a aparatelor electrocasnice.

In ceea ce priveste sanatatea, excesul de umiditate favorizeaza aparitia afectiunilor respiratorii precum infectiile virale, rinitele alergice sau astmul, dar si aparitia afectiunilor reumatice. Desi pare greu de crezut, alergiile la praf se dezvolta mult mai usor intr-un mediu umed.

Care este solutia?
Aparatul dezumidificator Ceresit AERO 360º lupta cu succes impotriva umiditatii excesive. Acest aparat absorbe umiditatea din aer si neutralizeaza eficient mirosurile neplacute. Functioneaza fara curent electric, doar pe baza unei tablete care absoarbe umiditatea din aer si o transforma in solutie salina. Cand recipientul aparatului s-a umplut, torni in chiuveta solutia salina rezultata.

Concurs

Castiga in 2 pasi unul dintre cele 30 de premii constand intr-un aparat AERO 360º si doua rezerve pentru aparat!

Pasul 1. In cazul in care nu esti inca fan, da like paginii de Facebook Misiunea Casa.

Pasul 2. Intra pe pagina de Facebook Misiunea Casa, cauta postarea care anunta concursul si da-i share, avand totodata grija sa-ti taguiesti 2 prieteni si sa folosesti hastag-urile #CeresitAero360 si #dezumidificator.

Prin tragere la sorti vom desemna 30 de castigatori, fiecare castigand un aparat dezumidificator Ceresit AERO 360º si doua rezerve pentru aparat. Concursul se desfasoara in perioada 23-29 noiembrie 2015. Castigatorii vor fi anuntati pe website si pe pagina de Facebook Misiunea Casa

Promotie Inactiva

Adauga un comentariu


36 Comentarii

Dumitru Daniel POPA

30 noiembrie, 12:37

particip

Carlo Petracci

30 noiembrie, 00:31

Misiunea Casa indeplinita! :)

marc susana

29 noiembrie, 23:46

particip

Ivona Petracci

29 noiembrie, 23:09

Ceresit AERO 360º este perfect pentru sezonul rece. Particip!

Coman Monica

29 noiembrie, 22:44

Particip www.facebook.com/vochineci.nikoleta/posts/967239919981220

Frusina Florea

29 noiembrie, 21:44

Particip

sandu argentina

29 noiembrie, 21:19

particip

geanina nastasiu

29 noiembrie, 20:51

particip

Janeta Ivan

29 noiembrie, 14:31

Particip

Ioan Teudan

29 noiembrie, 11:27

Particip

Alte articole

Meseriasi fara restrictii! Vino pe 20 septembrie la Yalco si afla cum poti lucra “Incredibil de flexibil” Meseriasi fara restrictii! Vino pe 20 septembrie la Yalco si afla cum poti lucra “Incredibil de flexibil”
CERESIT – cand traditia intalneste oportunitatea CERESIT – cand traditia intalneste oportunitatea
Black Friday PIATRAONLINE, ziua cand piatra naturala este scoasa la lumina Black Friday PIATRAONLINE, ziua cand piatra naturala este scoasa la lumina
Peste 5.000 de premii, intr-un Moment de vara Peste 5.000 de premii, intr-un Moment de vara
Misiunea Casa promoveaza firmele de constructii si amenajari de locuinte Misiunea Casa promoveaza firmele de constructii si amenajari de locuinte
Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili

Vezi mai multe articole