Castigatorii Concursului National al Montatorilor de Pardoseli 2015

28 septembrie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Marți, 22 septembrie 2015 au fost desemnați câștigatorii Concursului Național al Montatorilor de Pardoseli, care a avut loc în zilele de 21 și 22 septembrie, în cadrul Art Floors (19 – 23 septembrie) - manifestare dedicată producătorilor, furnizorilor și executanților din domeniul pardoselilor.

Concursul Național al Montatorilor de Pardoseli a avut loc efectiv în Pavilionul E2 din cadrul Complexului Expozițional Romexpo, timp de două zile concurenții având de executat lucrări de montaj după modele realizate de EUFA P+F (Asociația Europeană pentru Promovarea Pregătirii Profesionale a Montatorilor de Parchet și a Montatorilor de Pardoseli). Premierea celor mai buni montatori tineri a avut loc în Sala Iorga a Complexului Expozițional Romexpo, în prezența a numeroși montatori de pardoseli, sponsori, arbitri, specialiști din această industrie și invitați care și-au adus aportul la desfășurarea în bune condiții a evenimentului. Ediția de anul acesta a fost onorată de prezența domnului Heinz Brehm, Președintele EUFA P+F, fapt care a confirmat importanța acestui concurs în peisajul profesional de specialitate. Nivelul concursului a fost apreciat ca unul ridicat și jurizarea a fost strânsă, bazată pe un acordate separat pentru fiecare dintre cele două categorii, Pardoseli din lemn și Pardoseli elastice (linoleum, mochetă și LVT), materialele folosite fiind din gama premium, considerate repere de calitate pe piața pardoselilor.

Premiile Concursului Național al Montatorilor de Pardoseli – Ediția 2015

Pardoseli din lemn
1. Răzvan Ghiuță
2. Iosif Ștefan
3. Stihari Ion și Brebenel Ștefan

Pardoseli elastice
1. Ionuț Cincă Manole
2. Voinea Valentin
3. Orza Dorel

Criteriile de notare a lucrărilor
• exactitatea montajului și viteza de lucru;
• încadrarea în termenul de execuție;
• calitatea îmbinărilor;
• creativitatea;
• modul/succesiunea abordării etapelor;
• modul în care au fost folosite sculele și echipamentele;
• modul de croire și manipulare a materialelor;
• modul de croire și manipulare a materialelor;
• acuratețea și complexitatea lucrărilor în realizarea modelelor;
• estetica;
• capacitatea de organizare și curățenia la locul de muncă.

Câștigătorii au primit ca premii diferite produse oferite de sponsori (materiale de montaj, scule, echipamente de lucru etc), dar și facilități de promovare în revista Pardoseli Magazin. În paralel cu concursul, au avut loc numeroase demonstrații de montaj și finisare, efectuate de reprezentanți ai producătorilor de materiale și sisteme pentru pardoseli. Vom reveni în curând cu informații detaliate despre modul de defășurare a concursului și evenimentelor conexe.

www.pardoselimagazin.ro/concurs

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Produsele SIKA, folosite in proiecte arhitecturale emblematice Produsele SIKA, folosite in proiecte arhitecturale emblematice
Facturile de gaz nu se mai pot plati la Posta Facturile de gaz nu se mai pot plati la Posta
BNP Paribas vrea sa intre pe piata creditelor ipotecare BNP Paribas vrea sa intre pe piata creditelor ipotecare
Vilele maharilor scapa de legea costiera Vilele maharilor scapa de legea costiera
Ariston Thermo Romania: Vanzarile anuale de centrale termice au crescut de aproape 20 de ori in ultimii 20 de ani Ariston Thermo Romania: Vanzarile anuale de centrale termice au crescut de aproape 20 de ori in ultimii 20 de ani
Piata adezivilor va depasi 150 milioane de euro Piata adezivilor va depasi 150 milioane de euro

Vezi mai multe articole