on

Infinity for Home - furnizor de solutii complete pentru amenajarea casei

12 martie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Infinitele posibilitati de personalizare a mobilierului, precum si gama diversificata de produse specifice si conexe fac ca Infinity for Home sa fie astazi un furnizor de solutii complete pentru amenajarea casei, in orice buget disponibil si in orice stil isi doreste un viitor proprietar de locuinta.


Practic, oferta Infinity for Home nu se limiteaza la furnizarea de piese de mobilier pentru casa. In echipa construita in jurul brandului exista arhitecti care se pot ocupa de planificarea spatiului locativ si de intregul proiect de amenajare al acestuia. Infinity for Home ofera acest tip de consultanta pentru a se asigura ca livreaza produsele potrivite in spatiul de amenajat care se transforma, sub ochii clientului, din « casa » in « Acasa ».

 

Ce tipuri de mobilier gasesti la Infinity for Home?

 

Mobilierul de la Infinity for Home se remarca prin designul inovator si elegant, dar si prin calitatea  materialelor si finisajele impecabile. Gama de produse integreaza atat mobilier standard, compus din scaune, mese, fotolii, canapele, paturi, mese de cafea, noptiere, console, scaune de bar, cat si mobilier custom pentru bucatarie, dressing, baie si living, pe care il integreaza cu ajutorul furnizorilor locali de top.

 

Produsele pot fi vazute in showroom-ul din Bucuresti (strada Mihai Eminescu, nr. 171) si pe site-ul infinityforhome.ro. De retinut ca fiecare produs in parte a fost ales de specialistii in design interior din echipa Infinity for Home inainte sa fie inclus in oferta acestui brand. Astfel, toata gama de produse de mobilier este « hand picked ». Dar haideti sa vedem putin mai indeaproape ce contine oferta de mobilier pentru casa de la Infinity for Home:

 

  • Scaune pentru living cu tapiterii din catifea, materiale textile, piele naturala sau piele ecologica, taburete si poufi, precum si scaune robuste, cu linii elegante, pentru dining, birou sau chiar pentru exterior.
  • Mese si console, fixe sau extensibile, din lemn, MDF, marmura, de diferite dimensiuni, mese rotunde cu picioare metalice si blat din lemn masiv, MDF sau sticla, dar si masute de cafea cochete si mese auxiliare.
  • Fotolii cu structura metalica sau din lemn masiv si tapiterii elegante din materiale luxoase, printre care amintim catifeaua. Atat materialele, cat si culorile sunt customizabile in functie de cerintele particulare ale clientilor.
  • Canapele tip bancheta si canapele non-standard, cu design realizat la cerinta clientilor.
  • Paturi cu somiera rabatabila, pe orice dimnesiune, tapitate integral in materiale textile, printre care si materiale luxoase precum catifeaua.
  • Scaune de bar pentru cei care viseaza sa isi amenajeze o zona de bar in locuinta. Sunt disponibile atat modele tapitate cu catifea sau piele ecologica, cat si modele fara tapiterie. Structura scaunelor este realizata fie din lemn masiv, fie din metal.
  • Biblioteci moderne si o gama variata de rafturi decorative.

 

Pe langa multitudinea de produse si modalitatile infinite de personalizare, oferta Infinity for Home integreaza si alte elemente atat de necesare casei, dintre care amintim:

  • Mobilier custom: paturi cu placare integrala a peretelui si noptiere suspendate, placari cu insertii metalice sau de lemn, riflaje din lemn si alte tipuri de mobilier atipic.
  • Textile de calitate superioara.
  • Alte accesorii cu rol functional si/sau de design: cuiere, ceasuri, oglinzi, ghivece, rame foto, suporturi de reviste, cutii de depozitare etc.

 

Este util de retinut ca Infinity for Home completeaza oferta generoasa de mobilier cu consultanta oferita de arhitectii sai experimentati, care pot ghida un potential client de la o idee de proiect la o solutie “la cheie” pentru locatia sa. Capacitatea de a derula un proiect complet de arhitectura, de la conceptie, project management si pana la asigurarea executiei in detaliu cu produse de calitate superioara, este elementul definitoriu al pachetului mixt de produse si servicii pe care Infinity for Home il propune in piata de homedeco din Romania.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mobilier - Stiluri traditionale Mobilier - Stiluri traditionale
Un birou amenajat in mod ideal pentru un proaspat scolar Un birou amenajat in mod ideal pentru un proaspat scolar
Tipuri de lemn romanesc pentru fabricarea mobilei Tipuri de lemn romanesc pentru fabricarea mobilei
Scaune, fotolii, banci si mese fabricate in Romania Scaune, fotolii, banci si mese fabricate in Romania
5 idei de scaune creative 5 idei de scaune creative
De ce fronturi din MDF pentru mobilier? De ce fronturi din MDF pentru mobilier?

Vezi mai multe articole