on

Ce poti face cu un perete gol

24 aprilie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Spatiile goale lasa loc pentru creativitate, acest lucru este clar si nu avem argumente impotriva. Acesta este motivul pentru care zidurile si cladirile oraselor sunt pline de grafitti-uri, care mai de care mai artistice, de mesaje si multe alte insemnari. Aceste spatii goale reprezinta o panza pentru fiecare artist ce se ascunde in noi, insa aspectul cladirilor publice nu trebuie alterat prin astfel de opere. Ce ramane de facut, deci? Ne eliberam creativitatea in interiorul locuintei noastre, unde nimic nu ne limiteaza.

Se intampla adesea ca dupa amenajarea casei, sa ramana un perete gol pe care nu se afla nimic. Iti prezentam 3 modalitati de a te folosi de acest perete gol pentru a aduce un plus de creativitate si estetic in casa ta.

1. Daca esti o persoana cu simt artistic bine dezvoltat, peretele gol din sufragerie, dormitor sau oriunde s-ar afla el poate fi panza pe care iti asterni picturile. Experimenteaza cu culori, forme, stiluri de pictura sau desen si creeaza. Nu iti face griji de eventualele greseli sau de aspectul final al peretelui, poti oricand sa il acoperi cu vopsea. Aceasta metoda iti permite sa iti eliberezi creativitatea si sa te relaxezi.

2. Cea mai buna experienta de vizionare este oferita de un cinema, fara indoiala, dar aceasta experienta poate deveni impersoanala: langa tine mai sunt peste 100 de persoane. Daca pe langa tehnica cinematografica a filmului, pentru tine este importanta si starea de spirit creata, cea mai buna solutie este un cinema la tine acasa. Avand in vedere ca peretele gol poate juca rolul unui ecran, nu mai ai nevoie decat de un videoproiector, iar serile tale se pot transforma in amintiri pretioase.

3. In ultimul rand, dar nu in cel din urma, poti folosi peretele gol (de preferat e sa aiba culoarea alba) pe post de caiet de notite. Da, sa scrii pe el cu un marker negru lucrurile importante pe care nu vrei sa le uiti. In timp, scrisul tau de mana va umple peretele si pe langa faptul ca va spune povestea unei anumite perioade a vietii tale, va avea un aspect estetic si iesit din comun.

Modificarile pe care le poti aduce unui perete gol nu se opresc doar la 3, acestea fiind doar inceputul a ceea ce poti realiza. Cum am mentionat anterior: lasa-ti creativitatea sa zburde!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Fototapetul: sfaturi complete de montare pe cont propriu Fototapetul: sfaturi complete de montare pe cont propriu
Sfaturi pentru placarea cu marmura Sfaturi pentru placarea cu marmura
Lavabila si vopseaua cu efecte speciale Lavabila si vopseaua cu efecte speciale
Cum sa transformi un perete in tabla de scris Cum sa transformi un perete in tabla de scris
Exfolierea finisajelor: de ce identificarea cauzei este extrem de importanta Exfolierea finisajelor: de ce identificarea cauzei este extrem de importanta
Montarea spoturilor in plafon... Montarea spoturilor in plafon...

Vezi mai multe articole