on

Cele mai utile scule si unelte pentru gospodaria ta

31 iulie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Când te muți într-o nouă casă, vrei să te asiguri că vei avea toate instrumentele necesare pentru a-ți amenaja locuința și a fi eficient în gospodărie. Amenajările interioare vor fi parte din viața ta zilnică, așa că trebuie să fii pregătit cu un set de scule esențiale pentru gospodărie, care să te ajute să-ți faci treaba mai ușor.

Iată o listă de scule și unelte care nu trebuie să-ți lipsească din gospodărie, mai ales atunci când plănuiești să faci renovări în casă sau amenajări în curte. Produsele sunt disponibile pe zep.ro la un raport calitate - preț excelent.

Ciocane

Dacă vrei să-ți alcătuiești o trusă de scule indispensabile, trebuie să incluzi cel puțin un ciocan de calitate. De-a lungul timpului, vei acumula mai multe ciocane pentru diferite utilizări, cum ar fi ciocane de dulgherie, ciocane pentru zidărie sau ciocane pentru lăcătuș.

Cu toate acestea, ai nevoie în primul rând de un ciocan universal, robust și greu. Un ciocan de calitate poate face toată diferența. Recomandăm să folosești ciocane de dimensiuni medii (de cel puțin 500g).

Poate cel mai important aspect la care trebuie să fii atent atunci când cumperi un ciocan este mânerul. Ai nevoie de un ciocan cu mâner confortabil, confecționat din lemn de calitate sau materiale durabile, care să-ți ofere siguranță și priză comodă atunci când lucrezi.

Trusă șurubelnițe

Tot din categoria sculelor indispensabile face parte și trusa de șurubelnițe. Există două tipuri principale de șurubelnițe - cu cap plat și cu cap Phillips.

Șurubelnițele cu cap plat sunt folosite mai rar, dar vei avea nevoie de o trusă de șurubelnițe plate pentru asamblarea mobilierului, instalarea capacelor de priză și multe altele.

Șurubelnița Phillips poartă numele omului care a inventat-o, Henry F. Phillips. Aceasta are un semn „+” la capăt și este folosită pentru majoritatea proiectelor. Vei avea nevoie de o șurubelniță Philips aproape pentru orice proiect din gospodărie, așa că o trusă de șurubelnițe îți va fi utilă.

Set imbusuri profesionale

Nu orice poate fi desfăcut cu șurubelnița. Pentru foarte multe proiecte, vei avea nevoie de un set de imbusuri profesionale, calitative și pe care te poți baza.

Un set de imbusuri profesionale trebuie să cuprindă dimensiuni diferite de chei, începând de la cele mai mici pentru utilizări fine, de precizie, și până la imbusuri cu dimensiuni uzuale, pentru proiectele obișnuite.

Imbusurile sunt, de obicei, de două tipuri: imbusuri HEX, cu cap hexagonal și imbusuri TORX, cu un cap indentat.

Un aspect important, la care trebuie să fii atent, este lungimea brațului cheilor din setul de imbusuri. Dimensiunile mai mari te vor ajuta să desfaci mai ușor lucrurile. În același timp, imbusurile cu braț lung vor fi mult mai ușor de folosit, permițând o strângere perfectă și confortabilă. Alege setul de imbusuri profesionale potrivit pentru tine din magazinul online zep.ro.

Cântare electronice

Poate că nu e primul lucru la care te gândești atunci când îți construiești trusa de scule și unelte, însă cântarele electronice sunt extrem de utile în atelier. Le poți folosi pentru cântărirea materialelor de lucru, pentru amestecul exact al îngrășămintelor pentru grădină sau amestecurilor pentru vopsit, lavabilă sau amorsă.

Îți va fi de mare ajutor faptul că majoritatea cântarelor electronice nu te țin legat de o priză. Pe zep.ro găsești cântare electronice de mare capacitate, cu baterii care pot fi folosite mai mult de 200h.

Afișajul și precizia unor cântare electronice sunt însă lucrurile esențiale la care trebuie să fii atent atunci când le achiziționezi.

Aparat sudură PPR

Aparatele de sudură PPR sunt unelte de nelipsit din gospodăria fiecărei persoane. Aparatele sau plitele de sudură PPR sunt folosite pentru sudat țevi de polipropilenă în proiecte de instalații sanitare de alimentare cu apă și încălzire.

Aparatul de sudură PPR este o sculă folosită pe larg de către instalatori pentru interconectarea și lipirea țevilor între ele, pentru a crea rețeaua termică și de alimentare cu apă.

Cu toate acestea, un aparat de sudură PPR poate fi utilizat de către oricine își dorește să nu depindă de instalatori pentru proiectele casei.

În general, aparatul de sudură PPR vine într-un set care îți asigură toate componentele necesare pentru proiect. Setul include o serie de accesorii de lucru: 6 măsuri, o foarfecă de tăiat țevile, o pereche de mănuși etc.

Mașină de tocat carne profesională

Pentru fanii grătarelor, nu are cum să lipsească din gospodărie o mașină de tocat carne profesională. Îți va fi de mare ajutor în bucătărie, dar și atunci când vrei să faci un grătar la nivel profesionist.

Mașinile de tocat carne profesionale sunt construite din materiale de înaltă calitate și au un consum minim de energie.

Mașina de tocat carne este unealta excelentă care face procesul de muncă mult mai rapid și eficient. Productivitatea ajunge până la 100 Kg/h.

Acum, ai toate sculele și uneltele de care ai nevoie în atelier. Toate aceste unelte îți vor face viața mai ușoară, chiar dacă nu ești interesat de proiectele de bricolaj sau DIY. Acumulează treptat instrumente de calitate și vei avea cele mai bune unelte în arsenal, în cel mai scurt timp.

 

Articol scris și publicat de către ranjakmedia.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Masini de curatat cu presiune Masini de curatat cu presiune
Ciocane rotopercutoare Ciocane rotopercutoare
Inscrie-te la Taiwan Smart Factory Solutions Online Presentation & Meeting Inscrie-te la Taiwan Smart Factory Solutions Online Presentation & Meeting
Aparatele de sudura: sfaturi pentru utilizatorii amatori Aparatele de sudura: sfaturi pentru utilizatorii amatori
Cum alegi motocultorul potrivit pentru gradina ta Cum alegi motocultorul potrivit pentru gradina ta
Flexibilitatea de lucru pe santier: un vis transformat in realitate de gama XR FLEXVOLT de la DeWalt Flexibilitatea de lucru pe santier: un vis transformat in realitate de gama XR FLEXVOLT de la DeWalt

Vezi mai multe articole