on

Conectivitate si performanta oriunde te-ai afla, cu sistemul Mesh Wi-Fi Deco X80-5G

15 decembrie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 

 

Dacă acum câțiva ani să lucrezi din confortul propriei case părea un concept îndepărtat, acum, însă, a devenit parte din viața multora. Odată cu această modificare, nevoile oamenilor, mai ales cele care vizează stabilitatea rețelei, viteza de navigare, dar și flexibilitatea, au crescut. Chiar și în timpul liber, nevoia unei conexiuni puternice, unei latențe scăzute și a protecției datelor, au devenit cerințe importante. Astfel, ca răspuns la aceste provocări, a apărut sistemul Mesh Wi-fi Deco X80-5G, primul produs din portofoliul TP-Link cu tehnolgia 5G, capabil să îndeplinească multiple funcții, în timp ce are grijă să livreze conexiune stabilă și un acces flexibil la rețea.


Flexibilitatea a căpătat noi dimensiuni, iar oamenii sunt dornici să experimenteze mai mult, chiar și atunci când vine vorba de locul în care lucrează. Astfel că, sistemul Mesh Wi-Fi Deco X80-5G pune la dispoziția tuturor posibilitatea de a avea un work space cu o priveliște deosebită, fie că este la munte, la mare, ori pur și simplu în natură, fără a face rabat de la calitate.

Flexibilitatea este cuvântul cheie

Chiar dacă ne referim la flexibilitatea la rețea, ce permite utilizatorului să aleagă dintre 4G, 5G sau Fixed-Line Internet Access, ori cea oferită de un sistem Mesh, care va acoperi toate zonele, fără întreruperi, cu adaptive path și self-healing, indiferent de oriunde se află utilizatorul, este cuvântul care poate descrie cu succes funcțiile și beneficiile pe care le oferă Deco X80-5G.
Indiferent dacă preferă aerul curat de munte, ori soarele arzător de la mare, utilizatorii vor putea lucra, învăța, edita sau încărca materiale, din orice locație își doresc. Tot ce trebuie să facă este să conecteze cartela SIM la sistemul Mesh Deco X80-5G, ori cablul de rețea, iar Wi-Fi 6 Dual-Band le va oferi viteze de până la 4804 Mbps (în banda de 5 GHz) și de până la 1148 Mbps (în banda de 2.4 GHz), pentru Internet stabil și calitativ.

 

Performanță crescută, latență scăzută și instalare ușoară

 

Dotat cu tehnologia Sub-6 GHz 5G oferă utilizatorului viteze de descărcare de până la 5GB pe secundă, fiind cu până la 33 de ori mai rapid față de 4G LTE. Mai mult, unitățile Deco lucrează împreună, formând o singură rețea Wi-Fi, cu un singur nume și o parolă unică ce acoperă o zonă de până la 270 m2 și permite conectarea a peste 200 de dispozitive simultan, toate bucurându-se de conexiuni stabile și de de o latență scăzută, chiar și de doar 1 milisecundă.

Instalarea este simplă, aplicația TP-Link Deco ghidând procesul de configurare. La fel de simplă este și stabilirea conexiunii la internet, tot ce trebuie să facă utilizatorul este să introducă cardul SIM în portul special, ori cablul de Internet într-unul dintre porturile Ethernet, de 2.5G și 1G, ce vor genera conexiuni stabile în ambele cazuri, apoi se pot bucura de conexiunea 5G și de serviciul VoLTE. Astfel, utilizatorii vor putea utiliza Internetul de oriunde, indiferent dacă locația dispune de cablu de rețea, dar și de serviciile de telefonie.

    

 

Siguranță și control pentru o navigare fără griji

Fie că vorbim despre siguranța datelor personale, cât și în cazul unor situații neprevăzute, precum cele în care se pierde conexiunea la Internet prin cablu, sistemul Mesh Deco X80-5G, oferă capabilități care să acopere aceste situații.

Mulțumită TP-Link HomeShield și a protocolului WPA3, datele utilizatorilor vor fi mereu protejate cu cele mai recente funcții de securitate wireless pentru rețele și dispozitive loT. Mai mult, funcția failover are grijă de stabilitatea conexiuni, astfel că va comuta automat dispozitivele conenctate la Deco X80-5G la rețeaua 4G sau 5G, pentru ca utilizatorii să se poată bucura de o navigare fără pauze.

Dacă vorbim despre control, ne putem referi atât la funcția de control parental încorporată, prin care pot bloca conținutul nepotrivit sau limita timpul petrecut online, dar și la aplicația Deco, ce permite celor ce o utilizează să vadă dispozitivele conectate, să le prioritizeze sau să creeze o rețea de vizitatori. În plus, cu ajutorul rapoartelor detaliate pe care Deco X80-5G le pune la dispoziție, utilizatorii vor avea acces la informații legate de timpul petrecut online, istoricul de navigare, dar și statistici despre dispozitivele conectate, pentru a avea un overview asupra obiceiurilor lor de consum.

Sistemul Mesh Deco X80-5G este dispozitivul care își propune să risipească barierele legate de locul pe care ar trebui să le numim work space, oferind o calitate impresionantă a conexiunii și posibilități nelimitate.

 

 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tesla Solar Roof: acoperisul viitorului apropiat Tesla Solar Roof: acoperisul viitorului apropiat
Controlul automatizat al casei Controlul automatizat al casei
4 gadget-uri pentru acasa 4 gadget-uri pentru acasa
Scaunul pentru internet surfing (Surf Chair) Scaunul pentru internet surfing (Surf Chair)
Casa inteligenta: despre Smart Home si economisirea energiei Casa inteligenta: despre Smart Home si economisirea energiei
Gadgeturi Smart |Sfaturi de intretinere si protectie Gadgeturi Smart |Sfaturi de intretinere si protectie

Vezi mai multe articole