on

Transforma serile de film de acasa in experiente de cinema

24 iulie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Uneori, mai ales cand gatim sau facem curatenie in casa, simtim nevoia de a porni televizorul chiar daca nu vom petrece prea mult timp langa el. Iar pentru a-l auzi din orice colt al casei, de cele mai multe ori,  vom da volumul la maxim.... gest ce poate fi suparator pentru vecini.

Sony anunta lansarea in Europa a noii boxe wireless portabile SRS-LSR2020, ce va fi disponibila incepand cu luna iulie in Marea Britanie, Germania, Austria si Elvetia, iar din luna septembrie pe celelalte piete europene in care este prezenta compania.

Datorita noului model SRS-LSR200 utilizatorii pot lua cu ei sunetul programelor TV favorite in orice colt al locuintei*1. Dispozitivul amplifica volumul si calitatea experientei de auditie oferite de televizor atunci cand utilizatorul nu se afla in apropierea lui. Cele trei difuzoare integrate ofera un sunet clar, profund si natural intr-o zona larga de auditie, iar tehnologia inovatoare Voice Zoom creste frecventele audio ale dialogului. Fie ca televizorul este greu de auzit, fie ca pur si simplu isi doresc sa experimenteze o claritate audio sporita atunci cand privesc emisiunile preferate alaturi de familie sau prieteni, SRS-LSR200 ii va ajuta pe utilizatori sa auda si sa urmareasca mai bine derularea actiunii si a dialogului de pe ecran.

Noua boxa wireless de la Sony are o constructie solida, fiind in acelasi timp portabila. Aceasta este prevazuta cu un maner foarte practic in cazul transportarii dintr-o camera in alta a locuintei, pentru ca utilizatorii sa se poata bucura de sunet clar si cristalin oriunde. Pentru confort sporit, modelul are o telecomanda integrata ce permite comutarea facila intre canale, dar si intre diversele intrari, fiind compatibila cu brandurile majore producatoare de televizoare*2. Modelul SRS-LSR200 este, de asemenea, rezistent la umiditate*3, astfel ca cei care isi doresc sa gateasca in timp ce vizioneaza show-ul TV preferat nu trebuie sa se ingrijoreze daca boxa va fi stropita de cateva picaturi.

 

Principalele functionalitati

Difuzor pentru amplificare vocala ce reproduce fidel vocea unei persoane

SRS-LSR200 are un difuzor central dedicat pentru amplificare vocala, pozitionat intre cele doua difuzoare stereo amplasate in stanga si in dreapta. Acesta are rolul de a amplifica frecventele sonore ale vocii si de a elimina interferenta difuzoarelor laterale, reducand astfel la minimum distorsiunile si oferind o reproducere clara si indrazneata a sunetului.

 

Functia „Voice Zoom" pentru a reproduce clar vocea progatonistilor de pe ecran

Modelul SRS-LSR200 este echipat cu functia „Voice Zoom” care detecteaza componentele vocii umane si o pun in valoare. Fata de modul de redare stereo obisnuit, aceasta ofera si modul „Voice Zoom 1”, care aduce in prim plan vocea, dar si „Voice Zoom 2”, ce evidentiaza frecventele inalte. Utilizatorul poate comuta cu usurinta intre moduri folosind butonul dedicat.

 

Radiatoare pasive ce reproduc in mod realist registrele joase ale vocii, montate in partile laterale ale boxei

Prin reproducerea registrelor joase ale vocii atat din stanga, cat si din dreapta difuzoarelor si radiatoarelor pasive, vocea suna natural si realist.

 

Telecomanda integrata usor de utilizat

Modelul SRS-LSR200 vine cu o telecomanda integrata pentru controlarea televizorului de la distanta. In plus, noua boxa portabila Sony are o plaja de volum extinsa, butoane usor de utilizat si este rezistenta la umiditate.

 

Incarcare simpla

Boxa poate fi incarcata prin simpla ei pozitionare pe baza de incarcare. O durata de incarcare de trei ore ofera o utilizare continua de aproximativ 13 ore*4.

Instalare intuitiva si usor de inteles

Atat baza de incarcare, cat si cablurile de conectare sunt marcate cu numere ce au diferite coduri de culoare, facand instalarea sa fie foarte simpla, chiar si pentru utilizatorii care nu se pricep foarte bine la echipamentele electronice.

Conexiune wireless stabila

Dispozitivul transmitator si boxele sunt conectate prin intermediul unei transmisii wireless one-to-one de 2,4 GHz, pentru o conexiune cu latenta redusa, cu rezistenta crescuta la interferente. Sunetul din televizor este redat simultan cu cel din boxa, pentru o experienta de auditie naturala.

 

Pret si disponibilitate

Boxa wireless portabila pentru televizor Sony SRS-LSR200 va fi disponibila pentru cumparare pe pietele din Marea Britanie, Germania, Austria si Elvetia incepand cu luna iulie, iar pe celelalte piete europene in care este prezenta compania, incepand cu luna septembrie. 

Despre Sony Corporation

Sony Corporation este o companie din domeniul divertismentului cu o fundatie solida in domeniul tehnologiei. De la jocuri si servicii de retea la muzica, imagini, electronice, semiconductori si servicii financiare, scopul companiei Sony este acela de a aduce emotie, prin puterea creativitatii si a tehnologiei.

___

*1 Distanta efectiva de functionare: aproximativ 30 de metri

*2 Sony, Hitachi, LG, Loewe, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Toshiba

*3 Echivalentul certificarii IPX2

*4 Cu functia „Voice Zoom" dezactivata, potrivit standardului JEITA

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Casa smart – monitorul cu incarcator wireless pentru telefoane mobile Casa smart – monitorul cu incarcator wireless pentru telefoane mobile
Cum va transforma Microsoft HoloLens casa viitorului Cum va transforma Microsoft HoloLens casa viitorului
Bucurati-va de atmosfera Jocurilor Olimpice de Iarna chiar in confortul propriei locuinte, alaturi de Sonos Bucurati-va de atmosfera Jocurilor Olimpice de Iarna chiar in confortul propriei locuinte, alaturi de Sonos
Linus®, incuietoarea inteligenta cu functii inovatoare Linus®, incuietoarea inteligenta cu functii inovatoare
Canapeaua Atena Canapeaua Atena
Casa inteligenta: despre Smart Home si economisirea energiei Casa inteligenta: despre Smart Home si economisirea energiei

Vezi mai multe articole