Construct Expo Antreprenor isi deschide portile

21 martie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Maine, 22 martie 2006, se va deschide prima editie a Construct Expo Antreprenor, expozitie specializata dedicata materialelor, sistemelor si echipamentelor de constructii. Desprinsa din targul Construct Expo, care a inregistrat un foarte mare succes de casa, aceasta expozitie este dedicata suta la suta specialistilor.
La aceasta editie, care se va desfasura pe parcursul a cinci zile, in Complexul Expozitional Romexpo - Targul International Bucuresti, si-au anuntat participarea 612 firme din 22 de tari, care vor expune pe o suprafata de 35.000 mp tot ceea ce tine de lucrarile de constructii "pana la rosu". Construct Expo Antreprenor se va desfasura concomitent cu Romtherm - expozitia specializata de instalatii termice, de conditionare a aerului si instalatii sanitare, si Expo Security Ð expozitie specializata de sisteme de securitate, alarmare si protectie civila. De mentionat, chiar si asa, cu Construct Expo fragmentat, complexul expozitional va fi in intregime ocupat, cele trei evenimente expozitionale beneficiind impreuna de prezenta a aproape 1.000 de firme din 24 de tari, ocupand 60.000 mp.
 
Sursa: Romania libera

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Rowenta Intense Pure Air XL si respiri aer curat in casa ta Rowenta Intense Pure Air XL si respiri aer curat in casa ta
Pe cati ani este mai avantajos creditul Pe cati ani este mai avantajos creditul "Prima Casa" - 03 Septembrie 2009
30.000 de euro pentru a incepe o afacere cu mobila 30.000 de euro pentru a incepe o afacere cu mobila
Intretinerea la bloc - mai scumpa in martie decat in lunile de iarna Intretinerea la bloc - mai scumpa in martie decat in lunile de iarna
Muncitorul din constructii emigrat, la 300 de euro distanta Muncitorul din constructii emigrat, la 300 de euro distanta
Investitor strain, caut casa de vacanta in Romania Investitor strain, caut casa de vacanta in Romania

Vezi mai multe articole