on

Covor sport PVC - sala de sport portabilă

01 iulie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Un covor PVC sport este foarte rezistent la uzură chiar și cu o grosime redusă a materialului. Este oferit într-o varietate de modele pentru săli de sport și multifuncționale.

 

Un covor PVC sport este foarte rezistent la uzură chiar și cu o grosime redusă a materialului. Este oferit într-o varietate de modele pentru săli de sport și multifuncționale. Un covor PVC sport este întotdeauna furnizat pe rolă și, atunci când este instalat permanent într-o sală, este sudat termic fără sârmă de siguranță, ceea ce îi conferă o rezistență ridicată la tracțiune. Dacă pardoseala este etanșată cu PU din fabrică, există avantajul ca reetanșarea să nu mai fie necesară și, prin urmare, se pot economisi o parte din costurile de întreținere.Închiderea porilor de pe suprafață împiedică pătrunderea murdăriei în straturile mai adânci ale materialului și reduce rezistența la frecare, ceea ce contribuție la proprietățile funcționale sport. Un covor PVC sport trebuie să îndeplinească mai multe cerințe în același timp. Ganterele care cad și echipamentele sportive grele, reprezintă provocări foarte speciale pentru un covor PVC sport, la care podelele normale nu pot face adesea față. O condiție prealabilă pentru o utilizare prietenoasă cu articulațiile și, de asemenea, plăcută, datorită materialului care este cald sub picioare. Izolarea fonică este un factor important, mai ales în zona de fitness. 

 

Covor PVC sport cu zgomot redus

 

Sărituri, greutăți scăpate - nicio problemă, deoarece vecinul nu va auzi zgomotul produs. Un covor PVC sport îndeplinește toate aceste cerințe. Dezvoltat inițial ca podea industrială, covorul PVC sport este deosebit de robust și, prin urmare, poate satisface și cerințele ridicate ale pardoselilor sportive. Pardoseala sport din PVC   poate fi așezată pe toate pardoselile portante și poate fi încărcată din nou după o perioadă scurtă de timp. De asemenea, covorul PVC poate fi așezat rapid și precis în jurul echipamentului sportiv.

 

Principalul avantaj al covorului PVC sport cu sistem de interblocare oferă posibilitatea de auto-asamblare. Nu contează dacă ai un centru de fitness mai mare sau mai mic, sau dacă îl folosești pentru antrenamentul de acasă. Auto-asamblarea este dorită de oricine gândește nu numai funcțional, ci și economic. Un covor PVC sport poate fi instalat pe aproape orice suprafață. Presupunerea este că baza este dură și cât mai subțire posibil. Dacă podeaua ta este din beton, pur și simplu mătură și aspiră și apoi așează covorul PVC sport.

 

De ce ai nevoie de un covor PVC sport?

 

Mulți începători nu au idee de ce au nevoie de fapt de un covor sport PVC. Și adesea, primul tău covor este ales după culoare sau model. Nu vom argumenta că jumătate din succes depinde de alegerea corectă a unui covor sport, dar nu trebuie să subestimezi rolul echipamentului potrivit. Lucrul pe o suprafață de ciment sau laminat nu este doar incomod, ci chiar periculos. Sarcina principală a covorului PVC sport este să protejeze coloana vertebrală, genunchii, palmele, picioarele și capul de posibile răniri și dureri provocate de antrenamentul pe covor. De asemenea, protejează si  de podeaua rece, lucru foarte important in sezonul rece. Un covor sport PVC poate fi găsit în diferite dimensiuni, grosimi și nivele de flexibilitate. O grosime suficientă a covorului sport pentru sală sau pentru acasă este de 5-6 mm. Și pentru activități în aer liber, ar trebui să iei în considerare modele mai groase de 8-16 mm. În funcție de materialul de fabricație, covoarele sport variază ca preț și calitate.

 

Covor PVC sport ieftin și popular

 

Un covor PVC sport ieftin este foarte popular astăzi. În primul rând, astfel de produse sunt igienice, nu se tem de influențele agresive ale mediului și sunt ușor de menținut curat. Toate acestea se datorează suprafeței speciale cu pori închiși. Astfel de covoare sunt durabile, durata lor de viață este de cel puțin 2 ani, cu îngrijire adecvată. Principalul dezavantaj al covorașelor sintetice este alunecarea. Adică, atunci când efectuezi, de exemplu, balansări de picioare, alte exerciții sport, precum și răsuciri, covorașele sintetice din alte materiale se pot aduna pe podea. Acest dezavantaj este practic absent la covoarele sport PVC fabricate în Europa. Datorită aderenței crescute la podea, produsele sunt considerate mai sigure.

 

Designul este dezvoltat în funcție de funcțiile pe care le va îndeplini covorul. Covoarele sport PVC sunt concepute pentru a regla rezistența în timpul exercițiului. Covorul sport PVC are un nivel excelent de rezistență la uzură și este potrivit pentru clase de orice intensitate. Paleta de culori începe de la alb-negru clasic și se termină cu nuanțe luminoase și bogate pentru toate gusturile. Resturile nu se lipesc de suprafața PVC și sunt ușor de curățat. Trebuie doar să ștergi covorul cu o lavetă umedă. Partea inferioară a covorului sport PVC este impregnată cu un strat lipicios pentru o mai bună aderență la podea. De asemenea, materialul nu absoarbe umezeala. Este responsabil de siguranță atunci când se efectuează exerciţii în picioare și pe podea. Oferă stabilitate și te ajută să nu aluneci în timpul mișcărilor active. Ar trebui să fie bine fixat și, de asemenea, să aibă o astfel de acoperire încât mâinile și picioarele de pe el să nu alunece și să nu se depărteze.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Rutina post-alergare: echilibru intre aportul si pierderile de lichide, consum de carbohidrati si proteine Rutina post-alergare: echilibru intre aportul si pierderile de lichide, consum de carbohidrati si proteine
Tipuri de cărucioare pentru copii. Care este cel mai bun pentru prichindelul tău? Tipuri de cărucioare pentru copii. Care este cel mai bun pentru prichindelul tău?
Vrei un mediu mai sanatos? Recicleaza! Vrei un mediu mai sanatos? Recicleaza!
Rasfaturi deloc costisitoare pentru reducerea stresului Rasfaturi deloc costisitoare pentru reducerea stresului
Beneficiile uleiurilor vegetale presate la rece Beneficiile uleiurilor vegetale presate la rece
Black Friday – Reduceri, oferte si dezamagiri Black Friday – Reduceri, oferte si dezamagiri

Vezi mai multe articole