Animale de companie

Cum scoti din casa mirosul animalelor de companie

14 octombrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Atunci cand ai un animal de companie, ai mai multe griji in plus. Trebuie sa-i dai sa manance, sa-l scoti afara dimineata si seara daca ai caine, sa-l duci la veterinar, sa-l speli, dar si sa ai mai multa grija de casa ta in sensul ca trebuie sa cureti parul pe care animalul il lasa prin casa si sa rezolvi problema mirosurilor. Da, animalele au mirosul lor specific care se va impregna si in lucrurile de la tine din casa. Iti vom spune in continuare cum sa scoti din casa mirosul animalelor de companie.

Solutia 1. Bicarbonat de sodiu
Bicarbonatul de sodiu are proprietatea de a absorbi mirosurile neplacute atat din tesaturi, mobila sau cutia cu nisip a pisicii, cat si din aer. Prepara o solutie pe baza de bicarbonat de sodiu, toarn-o intr-un recipient cu pulverizator, apoi pulverizeaz-o pe covor, canapea, mobila, dar si in aer.

O alta varianta este sa presari pur si simplu bicarbonatul de sodiu pe covor, canapea si pe sub mobila, sa-l lasi sa actioneze o zi, apoi il aspiri.

Solutia 2. Otet de mere
Prepara un amestec format din detergent si un sfert de cana de otet de mere. Cu ajutorul unei carpe sau a unei lavete, freaca pur si simplu covorul, canapeaua si fotoliile cu acest amestec.

Solutia 3. Odorizante pentru camera
Mare atentie daca folosesti  de interior sub forma de spray sau uleiuri esentiale, deoarece acestea pot afecta sanatatea animalului tau de companie.

Recomandarea noastra este sa mergi intr-un pet shop si sa cumperi solutii speciale pentru eliminarea mirosurilor animalelor de companie sau solutii pentru curatarea petelor de urina. Aceste produse se gasesc la preturi cuprinse intre 30 si 50 lei pentru un recipient de 0,5 litri. Da, stim, bicarbonatul de sodiu este mai ieftin, il poti cumpara cu 5 lei kilogramul.

Totodata, nu uita sa speli in mod regulat culcusul animalului de companie, precum si zonele din casa unde ii place sa doarma.

Sursa poza: 2048online.github.io

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cele mai apreciate zece rase de caini de paza pentru casa Cele mai apreciate zece rase de caini de paza pentru casa
Grija sporita pentru caini pe perioada iernii Grija sporita pentru caini pe perioada iernii
5 beneficii ale animalelor de casa 5 beneficii ale animalelor de casa
Paduchii de gaina: 5 solutii de combatere propuse de cititorii nostri Paduchii de gaina: 5 solutii de combatere propuse de cititorii nostri
Alege jucariile potrivite pentru animalul tau de companie Alege jucariile potrivite pentru animalul tau de companie
Cum sa ingrijesti papagalul Cum sa ingrijesti papagalul

Vezi mai multe articole