Dining room modern

07 aprilie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Multi dintre noi, cand ne gandim la dining room, ne amintim de zona aceea speciala din casele matusilor (sau poate chiar din casa parinteasca) in care domnea o masa 

Dining room
dining room modern

din lemn masiv, aflata in prelungirea bucatariei sau a camerei de zi. Mereu perfect aranjat si ordonat, pregatit doar pentru evenimentele speciale, coltul in care se manca doar de sarbatori era si cel in care copiii n-aveau voie sa se joace, ca sa nu strice, cumva, aranjamentul formal.

Conceptul de dining room s-a modificat in timp, capatand valente mult mai personale si primitoare.
Prin insasi natura si scopul ei, spatiul in care mananci trebuie sa fie simplu. Desigur, masa este cel mai important element, in vreme ce scaunele dau personalitate camerei. Regulile de odinioara nu mai functioneaza – astazi poti sa faci tot ce iti doresti cu acest spatiu: sa iti ordonezi documente, sa te joci, sa iti lasi copiii sa isi faca temele. Mai ales ca, in cele mai multe case, zona cu masa este conectata la o alta camera, ocupand fie din spatiul bucatariei, fie din cel al livingului. Oricum ar fi, dining room-ul trebuie sa fie un spatiu frumos si modern in casa ta, unde tu si restul familiei sa va simtiti bine.

Daca vrei un dining modern, conditia principala este sa fie luminat natural. Apoi, intreaga amenajare trebuie sa fie minimalista. Dupa ce ti-ai ales masa si scaunele ideale (in functie de cate persoane sunteti si cati prieteni obisnuiti sa invitati in vizita) iti poti concentra atentia asupra detaliilor decorative care vor da personalitate spatiului: flori, vaze, sfesnice, fete de masa, vesela. Pe toate trebuie sa le gandesti din capul locului, astfel incat elementele decorative sa nu faca nota discordanta intre ele.

Nu in ultimul rand, asigura-te ca ai un player care sa intregeasca atmosfera cu niste muzica buna.

 

 

 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Asezarea mesei Asezarea mesei
Amenajarea dining room-ului Amenajarea dining room-ului
Reguli de baza in aranjarea mesei Reguli de baza in aranjarea mesei

Vezi mai multe articole