on

Asezarea mesei

06 noiembrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Atunci cand pregatesti masa pentru invitati totul trebuie sa arate perfect. Mirosul preparatelor ii va imbia si ii va face sa te viziteze de fiecare data cu drag. Insa, o atmosfera placuta nu depinde doar de talentul tau culinar. Si locul in care este asezata masa trebuie sa fie la fel de ispititor.

Daca esti gazda pentru un numar mare de prieteni e important ca incaperea in care se serveste masa sa fie sau sa para suficient de spatioasa. Alege o masa cu colturi rotunjite. Aceasta forma o face mai primitoare si contribuie la crearea impresiei de spatiu. Daca e posibil, cauta o masa extensibila ce poate fi marita, pentru momentele speciale cu mai multi invitati. Cele mai potrivite scaune pentru masa din centrul livingului sunt cele cu spatar deschis pentru ca astfel cadrele nu vor bloca trecerea luminii si nu vor face camera sa para aglomerata.

Piesele de mobilier pentru depozitare trebuie sa aiba rol dublu. Un dulap pentru vesela are atat rol de depozitare, dar poate fi folosit si de catre invitati ca suport pentru bufetul suedez, inainte de a se aseza la masa. Pe de alta parte, un dulap cu usi de sticla iti ofera posibilitatea sa expui portelanurile si cristalele fine.

Locul in care iei masa trebuie sa fie luminos si primitor, de aceea sticla si designul minimalist sunt elementele cheie pentru o atmosfera relaxata. Daca nu dispui de ferestre largi si luminozitate suficienta, alege o culoare deschisa pentru pereti. E important, de asemenea, sa profiti la maximum de sistemul de iluminat pentru a crea o atmosfera placuta. In plus, poti folosi o oglinda sau mai multe pentru a capta cat mai multa lumina si a o reflecta in living. Rezultatul va fi o camera luminoasa si prietenoasa in care toti se vor simti confortabil.

Adauga un comentariu


1 Comentariu

Olteanu Ariela

24 noiembrie, 18:14

Buna seara,
As dori sa stiu cum se numeste mobila din imagine si de unde sepoate achizitiona. Ma intereseaza scaunele in mod special.
Va multumesc

Alte articole

Dining room modern Dining room modern
Reguli de baza in aranjarea mesei Reguli de baza in aranjarea mesei
Amenajarea dining room-ului Amenajarea dining room-ului

Vezi mai multe articole