on

Epson isi extinde seria de proiectoare laser de top EB-L1000 cu modele de pana la 15.000 de lumeni

09 februarie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Epson extinde cu opt modele gama de proiectoare laser EB-L1000, fiind lider pe piața de proiectoare laser instalabile 3LCD . Gama oferă acum luminozităţi de până la 15.000 de lumeni, precum şi o caracteristică de capturare de la distanţă a imaginilor în scopuri de diagnosticare, noi opţiuni pentru rezoluţie şi culoare a carcasei şi o serie completă de conexiuni, inclusiv HDBaseT, HDMI, DVI şi alte componente.

Gama include opt modele noi - EB-L1755U, EB-L1750U, EB-L1715S, EB-L1710S, EB-L1555U, EB-L1550U, EB-L1515S şi EB-L1510S. Acestea dispun de o luminozitate de  15.000 sau de 12.000 de lumeni, rezoluţie WUXGA sau SXGA+ ( o rezoluție nouă pentru gama Epson de proiectoare instalabile) şi două variante de culoare pentru carcasă, alb sau negru.

Toate modelele oferă aceeaşi gamă extinsă de caracteristici ca și modelele deja existente din această gamă, inclusiv opţiuni excepţionale de conectare, un raport de contrast nativ ridicat, o instalare flexibilă până la 360 de grade şi proiecţie din orice unghi. Unele modele oferă şi tehnologia de amplificare 4K, pentru a oferi utilizatorilor cea mai clară imagine posibilă. În plus, sunt compatibile cu  gama largă de lentile Epson, care include și o nouă opţiune pentru distanţe ultrascurte.

Daniel Rose, product manager în cadrul Epson Europe, declară, „Industria Pro AV ne cere două lucruri – luminozitate mai mare şi mai multe opţiuni, care să se potrivească perfect cu o gamă mai largă de spaţii. Prin extinderea seriei EB-L1000 cu opt modele noi de până la 15.000 de lumeni, depăşim aceste cerinţe. Dacă adaugi instalarea simplă, versatilă şi fiabilitatea sporită, aceste proiectoare reprezintă o opţiune importantă pentru proiectele AV de orice tip”.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum se poate infiinta o asociatie de proprietari? Cum se poate infiinta o asociatie de proprietari?
Hornbach lanseaza proiectul de invatamant profesional dual „Scoala de carte si meserii” Hornbach lanseaza proiectul de invatamant profesional dual „Scoala de carte si meserii”
Studiu GoodHome: Locuinta este mai importanta pentru fericirea noastra decat locul de munca sau salariul Studiu GoodHome: Locuinta este mai importanta pentru fericirea noastra decat locul de munca sau salariul
Termopanul se scumpeste cu pana la 10% Termopanul se scumpeste cu pana la 10%
Noutati din industria imobiliara: cum influenteaza criza pandemica piata imobiliara? Noutati din industria imobiliara: cum influenteaza criza pandemica piata imobiliara?
Prabusirea leului a scumpit apartamentele noi cu 10% - 12 Ianuarie 2009 Prabusirea leului a scumpit apartamentele noi cu 10% - 12 Ianuarie 2009

Vezi mai multe articole