Facilitec asigura serviciile de Facility Management pentru Amber Gardens, primul proiect rezidential de lux cu locuinte verzi

23 octombrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Facilitec România (www.facilitec.ro), parte a grupului spaniol Mantor și lider pe piața de facility & property management, asigură serviciile de facility management pentru proiectul Amber Gardens, primul ansamblu rezidențial din România cu locuințe verzi de lux.

Amber Gardens cuprinde 50 de vile verzi de lux individuale și dispune de loc de joacă verde, teren de tenis, teren de basket, precum şi de staţie de încărcare pentru maşinile electrice. Complexul se află în zona Otopeni-Tunari și, în prezent, locuiesc 14 familii, din cele 32 care au ales deja o vilă.
Facilitec oferă pentru Amber Gardens servicii de property management, administrare, pază, curățenie și mentenanță.

“Suntem deosebit de onorați să fim parteneri în proiecte inovatoare cum este Amber Gardens, un proiect care a obţinut prima certificare “Casă Verde” din București, acordată de Romania Green Building Council (RoGBC)”, declară Diego Stuyck, managing partner Mantor Group.

Locuințele Amber Gardens sunt concepute pentru a avea un nivel ridicat de performanță energetică, consumând cu 90% mai puțină energie faţă de o casă convenţională. Astfel, se estimează economii de aproximativ 50.000 euro per locuință în decurs de 20 de ani.

“Alături de Facilitec am implementat deja 3 proiecte și, considerând colaborarea foarte bună pe care am avut-o până în prezent, vom continua cu încă două proiecte rezidențiale de lux, pe care Alesenor le va dezvolta în viitorul apropiat. Unul în zona Dorobanți, cu apartamente exclusiviste, iar celălat în zona de Nord unde vom construi case verzi de lux”, declară Alex Skouras, managing partner al dezvoltatorului Alesenor.

Proiectul Amber Gardens este câștigător al premiului I la prestigiosul concurs “Anuala de Arhitectură București” şi deține multiple premii de design şi responsabilitate faţă de mediu.

DESPRE FACILITEC

Înființată în anul 2007, compania Facilitec România a fost achiziționată în anul 2015 de către 3 parteneri spanioli și integrată în grupul Mantor. Facilitec oferă servicii de property și facility management pentru segmentul rezidențial de lux, pentru segmentul comercial și pentru clădiri de birouri. Din portofoliul companiei fac parte peste 20 de proiecte care însumeaza o cifră de afaceri de aprox. 1.000.000 EUR.

Din portofoliul FACILITEC fac parte proiecte precum:

Birouri: Palazzo Italia, DV24, Floreasca 60, Stelea Spatarul, First One Building, Floreasca 141

Comercial: Oracle, Deloitte, Bogaris Romania, Huawei Technologies

Rezidential: Alia Apartments, Almond Tree Residence, Amfiteatru Residence, Natura Residence, Revere Exclusive Concept, Amber Gardens, Lacul Tei, Metropolitan Residence Aviatiei, Green Gate, Rose Garden Compund, North Star, Oxford Garden, Zenith, Zodiac, Grace Garden.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Preturi Preturi
Un roman din zece ar vrea sa isi cumpere o locuinta pana in 2010 Un roman din zece ar vrea sa isi cumpere o locuinta pana in 2010
Cererea de lux a dublat preturile caselor Cererea de lux a dublat preturile caselor
Apartament de 10.500 de euro in Mamaia - 26 Martie 2009 Apartament de 10.500 de euro in Mamaia - 26 Martie 2009
Isarescu: preturile din anumite zone pot fi \ Isarescu: preturile din anumite zone pot fi \"umflate\"
A inceput Black Friday la Flanco A inceput Black Friday la Flanco

Vezi mai multe articole