on

Flanco deschide cel mai mare magazin din tara in Afi Ploiesti

24 septembrie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Flanco a inaugurat astazi cel mai mare magazin al retelei, in centrul comercial Afi, din Ploiesti. Cu o suprafata totala de 2.000 mp, noua locatie va servi atat ca punct de vanzare, cat si ca platforma logistica pentru produsele comandate online.

 

 

“Am decis sa relocam un magazin cu rezultate foarte bune – Flanco Afi Ploiesti – intr-un spatiu cu o suprafata mai mare si sa il transformam in cel mai mare magazin al retelei”, spune Ionut Cirstea, Retail Manager Flanco Retail. “Aceasta schimbare se inscrie in strategia noastra de extindere in centrele comerciale cu trafic intens, in conditii de profitabilitate, dar urmarim, totodata, si o integrare perfecta online-offline, atat de necesara in conditiile actuale.”

 

Astfel, in urma unei investitii de 2,5 milioane lei, cel de-al treilea magazin Flanco din oras va indeplini un dublu rol: punct de vanzare intins pe o suprafata de 1.400 mp, precum si platforma logistica, responsabila de eficientizarea si expedierea mai rapida a produselor comandate online. Cele doua activitati vor fi realizate de o echipa formata din 30 de persoane, dintre care 25 consultanti.

 

Noul magazin va beneficia de o gama mai ampla de articole, pastrand, insa, criteriul unei selectionari atente, astfel incat cumparatorii sa gaseasca la raft produse de buna calitate si marcile cele mai apreciate, conform studiilor de specialitate. Pentru a-si indeplini promisiunea de a facilita accesul clientilor sai la cele mai bune produse, noul magazin Flanco le va pune la dispozitie nu doar oferte speciale, dar si toate instrumentele de creditare ale retelei, precum: cumparaturi cu carduri de credit cu pana la 40 de rate fara dobanda, cumparaturi in rate, direct in magazin, fara adeverinte.

“Flanco Afi Ploiesti, cel mai mare magazin al retelei, reprezinta inca o dovada a integrarii online-offline, pe care o urmarim de fiecare data cand este posibil”, spune Ovidiu Nicusan, Director Marketing Flanco Retail. “Intai, prin crearea unui spatiu amplu, care imbina vanzarea fizica si cea online, prin platforma dedicata organizarii si expedierii comenzilor plasate pe flanco.ro.

 

Apoi, prin oferirea unei experiente de cumparare hibrid, care, in acest context pandemic, mai cu seama in plin val patru, este utila si preferata de multi clienti, pentru ca scurteaza timpul petrecut in magazine. Astfel, datorita serviciului pe care l-am facut disponibil in toata reteaua – “Livrare si verificare produs direct in magazin” – clientii nostri isi pot comanda produsul de oriunde doresc, urmand sa il ridice atunci cand programul le permite, fara sa mai astepte curierul. Un alt avantaj este acela de a beneficia, in continuare, de consultanta specialistilor din magazine, care, impreuna cu clientul, vor verifica produsul primit, tot procesul crescandu-i acestuia increderea in comenzile online si oferindu-i convingerea ca a achizitionat ceea ce este mai bun, pentru el. In plus, transportul in magazin este gratuit.”

 

Magazinul Flanco Afi Ploiesti este deschis de luni pana duminica, intre orele 10-22, la adresa centrului comercial – strada Calomfirescu nr. 2.

 

###

Despre Flanco:

Flanco este cel mai dinamic retailer autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice. Cu un numar de peste 1.500 de angajati, compania detine o retea de 157 de magazine, aflate in cele mai importante zone comerciale din 111 orase ale Romaniei. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Locuintele noi - mai avantajoase decat cele vechi Locuintele noi - mai avantajoase decat cele vechi
Cat te costa intretinerea in casa noua - 26 Februarie 2009 Cat te costa intretinerea in casa noua - 26 Februarie 2009
O parte dintre cladirile cu bulina rosie ar putea fi demolate O parte dintre cladirile cu bulina rosie ar putea fi demolate
Vara aceasta spune ‘’da” provocarilor in constructii Vara aceasta spune ‘’da” provocarilor in constructii
VEKA aduce in Romania o inovatie in domeniul sistemelor de profile PVC: VEKA SPECTRAL VEKA aduce in Romania o inovatie in domeniul sistemelor de profile PVC: VEKA SPECTRAL
Tehnici de marire a apartamentului Tehnici de marire a apartamentului

Vezi mai multe articole