on

Forme organice in noua colectie JYSK - Nordic Mood

30 ianuarie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Formele inspirate din natura si culorile optimiste sunt elementele cheie ale produselor din noua colectie Nordic Mood, pe care JYSK o lanseaza in luna februarie 2020.

Colectia cuprinde in special produse pentru bucatarie, care pot insa sa fie folosite in orice alta incapere a casei, ca decoratiuni sau obiecte funtionale, acolo unde iti doresti sa ai o pata de culoare. 

Pentru a intampina primavara cu o casa luminoasa si vesela, ai la dispozitie produse cu design inovator. Raftul ROAR din sticla si metal ofera un efect interesant si scoate in evidenta decoratiunile si obiectele pe care le vei depozita pe el. Farfuria pentru desert TOSRTEN are o forma neregulata ce ii ofera un aspect artizanal, iar bolul din ceramica de culoare roz completeaza setul.   

Aceleasi tonuri de culoare ce aduc buna-dispozitie se regasesc in celelalte produse ale colectiei: pernele decorative FRESIA in forma de floare, prosoapele de bucatarie KAMELIA, cosurile de depozitare THERMAN si patura STRANDBEDE imbina rozul pal cu galben si verde pal, aducand o nota feminina si primavaratica in locuinta.

Colectia este echilibrata de produse in neutre precum vaza SIVERT din ceramica si bolul GILBERT.

Toate produsele din colectia Nordic Mood de februarie vor fi disponibile in magazinele JYSK si online la jumatatea lunii februarie.

Colectia Nordic Mood februarie 2020 cuprinde produsele:

 • Planta artificiala DAGFINN
 • Planta artificiala YNGVAR
 • Cos de depozitare THERMAN
 • Perna deco FRESIA culoare roz sau galben
 • Raft ROAR din sticla
 • Bol GILBERT culoare roz sau gri
 • Bol TORSTEN roz
 • Farfurie TORSTEN
 • Patura STRANDBEDE
 • Vaza SIVERT
 • Prosop de bucatarie KAMELIA

 

O colectie recurenta

Colectia de decoratiuni Nordic Mood este disponibila in magazine pentru o perioada limitata. Aceasta colectie a fost lansata pentru prima data in anul 2015 si de atunci are un real succes in toate tarile in care brandul JYSK este prezent. Colectia este reinnoita o data la trei luni, prin produse alese cu grija, astfel incat sa arate bine atat impreuna, cat si folosite separat.

 

Despre JYSK Romania

JYSK este unul dintre cei mai importanti retaileri de mobila si decoratiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis in Danemarca in anul 1979. In prezent, JYSK desfasoara operatiuni in 52 de tari, are peste 23.000 de angajati si peste 2800 de magazine. In Germania si Austria, grupul isi desfasoara activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager - iar in restul tarilor sub numele de JYSK.

Compania este detinuta de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are in portofoliu si alte companii, cu o cifra de afaceri anuala de 4,25 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3.79 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piata din Romania in 2007, odata cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reteaua numara in prezent 81 de magazine in Romania.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

In sase ani am reabilitat termic 20 de blocuri - 11 octombrie 2010 In sase ani am reabilitat termic 20 de blocuri - 11 octombrie 2010
Cum investim in imobiliare, in 2009 - 12 Ianuarie 2009 Cum investim in imobiliare, in 2009 - 12 Ianuarie 2009
Roca organizeaza prima intalnire din cadrul “jumpthegap talk” in Bucuresti Roca organizeaza prima intalnire din cadrul “jumpthegap talk” in Bucuresti
ANL2 ANL2
Regatta: Chiriile locuintelor de lux au scazut cu 5% - 30% Regatta: Chiriile locuintelor de lux au scazut cu 5% - 30%
Isarescu confirma: BNR va elimina avansul pentru creditele imobiliare Isarescu confirma: BNR va elimina avansul pentru creditele imobiliare

Vezi mai multe articole