on

Furnizor de incredere pentru echipamente de protectie prin Unitate Protejata

25 august, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Într-o lume în care siguranța angajaților și respectarea normelor legale sunt prioritare pentru orice companie, SafetyOne se distinge ca un partener de încredere în furnizarea de echipamente de lucru și protecție. Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate de la producători renumiți precum Portwest, Qualitex, Falk&Ross, MALFINI, Base și Mendi, SafetyOne nu doar asigură protecția necesară, dar oferă și servicii care vin in sprijinul companiilor care au peste 50 de angajati dar nu se incadreaza la numarul obligatoriu legal de salariati cu dizabilitati.

Achizitii prin Unitate Protejata

 

Facilități fiscale prin achiziții prin Unitate protejată:


SafetyOne se remarcă prin serviciile de consultanță și personalizare a echipamentelor de lucru oferite firmelor de construcții și companiilor cu peste 50 de angajați si nu numai. Noul serviciu oferit de acestia, acela de vanzare echipamente de protectie prin Unitate protejata ajută companiile mari de construcții, dar și unitățile industriale mari (ex. - din sectorul HORECA sau industrial), cu peste 50 de angajati dar care nu indeplinesc cerinta legala de angajati persoane cu dizabilitati intr-o proportie minima de 4%, sa isi sprijine activ propria afacere, transformand in investitie in propria companie o parte din taxa lunara de handicap datorata statului. Astfel, companiile contribuie si la cladirea unui mediu de afaceri mai inclusiv, sprijinind dezvoltarea profesionala a persoanele defavorizate cu handicap.

 

Cum se aplică Beneficiul Fiscal pentru companiile cu peste 50 de angajați?

 

Achiziționând echipamente de protecție prin intermediul serviciului de achizitii prin Unitate protejata oferit de SafetyOne, puteți beneficia de o facilitate fiscală semnificativă: reducerea cu 50% a taxei datorate lunar statului pentru fondul de handicap.

Această măsură nu doar că va oferă avantaje financiare, ci susține și includerea socială a persoanelor cu dizabilități prin creșterea numărului de locuri de muncă disponibile în cadrul acestor unități protejate.


Echipamentele de protecție sunt esențiale în orice mediu de lucru pentru prevenirea accidentelor și asigurarea sănătății angajaților. Alegând să achiziționati aceste echipamente de protectie prin intermediul unei unități protejate, nu doar că îndepliniti cerințele legale privind siguranța la locul de muncă, dar și contribuiți la o cauză socială importantă. Unitățile protejate au un impact pozitiv asupra persoanelor cu dizabilități, oferindu-le șansa de a contribui activ la economie și societate și de a-și dezvolta potențialul într-un mediu susținător.

 

Care sunt componentele obligatorii ale Echipamentului de Protecție, pe Șantier?

Pe șantierele de construcții, siguranța angajaților este esențială, iar companiile din acest domeniu sunt conștiente de componentele obligatorii ale echipamentului de protecție pe care trebuie să le pună la dispoziția lucrătorilor lor. Printre acestea se numără: casca de protecție, ochelarii de siguranță, mănușile de lucru, vesta reflectorizantă, căștile de protecție auditivă și masca de protecție respiratorie.


Aceste componente sunt esențiale pentru prevenirea accidentelor și asigurarea unui mediu de lucru sigur și conform cu normele legale. Prin colaborarea cu SafetyOne, companiile pot beneficia de echipamente de protecție de înaltă calitate și personalizate, contribuind astfel la asigurarea siguranței angajaților și la îndeplinirea obligațiilor legale într-un mod responsabil.

 

Importanța Brandingului și Spiritului de Echipă:

Pe lângă asigurarea siguranței, echipamentele de protecție pot juca un rol important în crearea unui spirit de echipă și în consolidarea imaginii companiei. Prin personalizarea echipamentelor de lucru prin tehnici precum broderia sau serigrafia, fiecare membru al echipei poate purta cu mândrie însemnele companiei. Acest aspect nu doar întărește identitatea brandului, dar contribuie și la coeziunea echipei și la dezvoltarea unei culturi organizaționale puternice. Prin intermediul serviciului in-house de personalizare prin diferite tehnici, SafetyOne vă ajută cu personalizarea uniformelor de lucru și echipamentelor de protecție, prin adăugarea logo-ului companiei sau numelui angajatului ori imaginea reprezentativă a business-ului dvs.

Dacă sunteți în căutarea unor echipamente de protecție de înaltă calitate și a unui partener responsabil pentru îndeplinirea obligațiilor legale și dacă vă puneți întrebarea ”Unde găsesc echipamente de protecție adecvate și personalizate pentru industria de construcții, cu posibilitate de achiziție prin unitate protejată?” - atunci SafetyOne este răspunsul și alegerea ideală. Prin serviciul lor de vânzare prin Unitate protejată, vă bucurați nu doar de siguranță și calitate, ci și de contribuția pozitivă sensibilizarea societății cu privire la importanța incluziunii persoanelor cu dizabilități.

 

Pentru mai multe detalii, puteți vizita pagina “Achiziții prin Unitate Protejată” dedicată serviciului de achiziții de echipamente de lucru prin Unitate protejată.

 

unitate protejata achizitii

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Primesti 5 lei inapoi la oricare 3 produse Moment cumparate Primesti 5 lei inapoi la oricare 3 produse Moment cumparate
Scapa de umiditatea excesiva cu Ceresit AERO 360°. ACUM la doar 19,99 Lei Scapa de umiditatea excesiva cu Ceresit AERO 360°. ACUM la doar 19,99 Lei
Moment: Un singur nume, Toate solutiile! Moment: Un singur nume, Toate solutiile!
Black Friday PIATRAONLINE, ziua cand piatra naturala este scoasa la lumina Black Friday PIATRAONLINE, ziua cand piatra naturala este scoasa la lumina
Castiga premii cu jocul aniversar Ceresit 110 ani Castiga premii cu jocul aniversar Ceresit 110 ani
Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili Moment One for All, adezivi de montaj puternici si versatili

Vezi mai multe articole