Moment iti dau puterea de a munci bine

Produsele Moment iti dau puterea de a munci bine

31 iulie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

“Dupa munca, si rasplata”, asa zice un vechi proverb romanesc. Munca bine facuta este mereu pretuita si recompensata pe masura. Meseriasii buni, seriosi, corecti, care muncesc bine sunt mereu apreciati si recomandati, sunt mereu cautati pentru o noua lucrare. In domeniul constructiilor si amenajarilor de locuinte, o lucrare bine facuta aduce dupa sine o recomandare si o alta lucrare de facut.

Moment este brandul de materiale pentru constructii si amenajari ce respecta si rasplateste munca la justa ei valoare. De aceea, Moment a demarat campania “MOMENT iti da puterea de a munci bine!”. Mecanismul este unul extrem de simplu, in doar trei pasi.

Iata cum poti participa:
1. Cumperi orice produse Moment in valoare de minimum 50 lei;
2. Inscrii bonul fiscal pe site-ul de promotie;
3. Poti castiga instant unul din cele 6.300 de pranzuri sau prin tragere la sorti premii saptamanale si lunare in bani.

Iata ce poti sa castigi:
Zilnic, unul dintre cele 100 de premii instant ce constau intr-un pranz McDonalds. Premiul se acorda primilor 100 de participanti care au inscris un bon fiscal in ziua respectiva. Daca valoare bonului reprezentand totalul produselor Moment achizitionare este multiplu de 50 de lei (de ex.: 100 de lei, 150 de lei, 200 de lei etc), vei primi pentru fiecare multiplu cate un voucher. De exemplu, pentru un bon in valoare de 100 de lei (totalizand achizitionarea unor produse din gama Moment), vei primi 2 pranzuri McDonalds, pentru un bon de 150 de lei, vei primi 3 pranzuri la McDonalds.

Pranzul cuprinde: 1 McPuisor sau Hamburger + 1 portie de cartofi prajiti + 1 bautura racoritoare (250 ml) la alegere.

Saptamanal, prin tragere la sorti, un premiu de 500 lei, acordat participantilor care au inscris un bon fiscal in saptamana respectiva.

Marele premiu in valoare de 1000 euro, acordat tot prin tragere la sorti unuia dintre toti participantii inscrisi in campanie.

Campania se desfasoara in perioada 15 iulie – 15 septembrie 2015, iar regulamentul il gasesti aici. Nu uita sa pastrezi bonul fiscal pentru validarea premiului, in cazul in care vei fi declarat castigator.

Gama de produse Moment este variata si intr-o continua diversificare. Sub umbrela acestui brand poti gasi adezivi de contact si adezivi universali instant, etansanti siliconici si spume poliuretanice, adezivi de montaj si epoxidici, mortare pentru constructii, ancore chimice, benzi de fixare si adezivi pentru lemn si pardoseala. Altfel spus, Moment ofera produse care iti dau puterea de a munci bine!

Participa si tu!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Peste 5.000 de premii, intr-un Moment de vara Peste 5.000 de premii, intr-un Moment de vara
CERESIT – cand traditia intalneste oportunitatea CERESIT – cand traditia intalneste oportunitatea
Esti profesionist in constructii? De acum ai o noua retea: Ceresit Pro Esti profesionist in constructii? De acum ai o noua retea: Ceresit Pro
Castiga premii de aur cu Moment Castiga premii de aur cu Moment
Noul Ceresit CR 100 – Hidroizolatie si protectie pentru beton Noul Ceresit CR 100 – Hidroizolatie si protectie pentru beton
Ceresit Aero 360° iti aduce promotia iernii Ceresit Aero 360° iti aduce promotia iernii

Vezi mai multe articole