Sony 4K Bravia prezentata la CES 2013

Gadget-uri audio-video prezentate la CES 2013

18 ianuarie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In majoritatea gospodariilor din Romania, dar si din intreaga lume, televizorul este elementul central al oricarui living-room, in multe cazuri chiar si al dormitorului. Alaturi de telefoane mobile si calculatoare, televizoarele au avut o evolutie exponentiala, in numai 30 de ani parcurgand drumul de la cutiile grele ce furnizau imagini alb-negru la ultra-slim-urile de azi conectate direct la internet si care iti ofera imagini 3D. La CES 2013 (Consumer Electronics Show), toti marii producatori de audio-video si-au prezentat ultimele noutati si inovatii in domeniu.

Japonezii de la Sony au prezentat ultima generatie de televizoare din celebra gama BRAVIA  Intitulata 4K,  televizoarele din noua generatie Sony BRAVIA au display Triluminos si sunt compatibile cu noile playere Sony Blu-Ray inteligente. Ultima versiune de dispozitive Blu-Ray poate fi sincronizata cu smartphone-ul si tableta, are conectivitate Wi-Fi si la diverse servicii online. Mai mult decat atat, Sony a dezvoltat aplicatia SlideView TV cu ajutorul careia poti sa controlezi sistemul home cinema direct de pe device-uri Xperia (smartphone sau tableta), dar si de pe gadget-uri Apple (iPhone si iPad).

Televizoarele cu tehnologia Ultra High Definition (UHDTV) au facut senzatie la CES 2013. Acestea ofera o rezolutie a imaginilor de cateva ori mai mare decat cea a TV-urilor comercializate acum pe piata. Batalia pe aceasta tehnologie se da intre Samsung, Thosiba, Sony, LG si Panasonic.

Expunere au avut la CES 2013 si husele pentru gadget-uri, de la cele simple, din piele, textil sau plastic, pana la husele dotate cu baterie sau tastatura.

Dintre accesoriile audio pentru TV amintim sistemul HT-F9750W Home Theater System de la Samsung. Acesta este un sistem 7.1 surround sound,  cu o putere de 1.330W. Datorita codecului DTS-Neo Fusion si a unui procesor dual core de 900 MHZ, sistemul poate face scalare de la 5.1 sau 7.1 la 10.1, suporta streaming prin AllShare si integreaza conexiune Wi-Fi. Acest sistem are doua intrari HDMI si Bluetooth iar difuzoarele sunt dotate cu Ceramic Polypropylene Injection Diaphragm, o tehnologie ce imbunatateste timpul de raspuns audio.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Iluminat 100% natural cu zero consum de electricitate Iluminat 100% natural cu zero consum de electricitate
Muzica ne insoteste pretutindeni! Muzica ne insoteste pretutindeni!
4 gadget-uri pentru acasa 4 gadget-uri pentru acasa
Interviu TP-Link | Viitorul este SMART Interviu TP-Link | Viitorul este SMART
O casa smart are nevoie de gadgeturi performante O casa smart are nevoie de gadgeturi performante
CES 2013, gadget-uri pentru casa CES 2013, gadget-uri pentru casa

Vezi mai multe articole