Garantia pentru "Prima Casa", acordata si pentru construirea de locuinte - 18 Iunie 2009

18 iunie, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Garantia statului pentru creditele contractate in vederea achizitionarii primei locuinte, in limita a 60.000 euro, va fi acordata si in cazul persoanelor care solicita impurmutul pentru a construi o casa, a decis Guvernul prin completarea normelor de aplicare a Programului "Prima Casa".
 
Decizia a fost luata in sedinta de miercuri a Executivului, au declarat agentiei MEDIAFAX surse guvernamentale.
 
Informatia a fost confirmata, la finalul sedintei, de premierul Emil Boc, care a precizat ca programul nu va fi aplicat doar pentru locuinte terminate si inscrise in Cartea Funciara, ci si pentru case neterminatem aflate in faza de constructie, sau aflate in stadiu de proiect si care urmeaza sa fie construite.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Miele lanseaza primul espressor cu optiunea de a selecta din 3 tipuri diferite de cafea Miele lanseaza primul espressor cu optiunea de a selecta din 3 tipuri diferite de cafea
inundatii inundatii
Intampina Craciunul cu un design exclusivist al casei tale de la KUMA! Intampina Craciunul cu un design exclusivist al casei tale de la KUMA!
Din toamna se scumpeste intretinerea Din toamna se scumpeste intretinerea
INS: Mai putine locuinte date in folosinta in 2010 INS: Mai putine locuinte date in folosinta in 2010
Jumatate din energia termocentralelor incalzeste aerul patriei Jumatate din energia termocentralelor incalzeste aerul patriei

Vezi mai multe articole